LEGO LEGO® Education 45678 LEGO® Education SPIKE™ Prime'i komplekt - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO LEGO® Education 45678 LEGO® Education SPIKE™ Prime'i komplekt

Tootja: LEGO Tootekood: 807670611 EAN: 05702016376319 MPN: WPLEGS0UJ045678

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 807670611
EAN 05702016376319
Tootja kood WPLEGS0UJ045678
Kategooria LEGO

Toote kirjeldus


® Education SPIKE™ Prime’i komplekt on suurepärane STEAM-i õppevahend 6.–8. klassi õpilaste jaoks. SPIKE Prime, milles on ühendatud värviküllased LEGO ehituselemendid, hõlpsasti kasutatav tarkvara ning intuitiivne lohistamise teel kasutatav, Scratchil põhinev kodeerimiskeel, köidab õpilasi mänguliste õppetegevuste kaudu, mis toetavad kriitilist mõtlemist ja keerukate probleemide lahendamist, olenemate laste õppetasemest. Alates hõlpsasti alustatavatest projektidest kuni piiramatult loominguliste kujundusvõimalusteni, aitab SPIKE Prime õpilastel tundma õppida olulisi STEAM-i ja 21. sajandi oskusi, mida on vaja tuleviku uuendajatel... Aga nii, et see oleks ka lõbus!

Süsteemi SPIKE Prime keskmes on programmeeritav keskus Hub. Sellel täiustatud, aga lihtsasti kasutataval klotsikujulisel seadmel on kuus sisend-/väljundporti, 5×5 valgusmaatriks, Bluetooth-ühendus, kõlar, kuueteljeline güroskoop ja laetav aku. Komplektis SPIKE Prime on ka erakordselt täpsed mootorid ja andurid, mis koos mitmesuguste värviliste LEGO ehituselementidega võimaldavad õpilastel kujundada ja ehitada lõbusaid roboteid, dünaamilisi seadmeid ja muid interaktiivseid mudeleid. Tänu Hubi paljudele kinnituspunktidele, mootoritele ja sensoritele ning uutele ja suurtele ehituselementidele veedavad õpilased vähem aega ehitades ja rohkem aega õppides. Vastupidav hoiukarp ja kaks sortimisalust muudavad ülesseadmise ja lahtivõtmise kiireks, väiksemad alused sobivad suurepäraselt siis, kui ruum laual on piiratud.

Intuitiivne tahvel- ja lauaarvutitele mõeldud kodeerimiskeskkond kasutab populaarse Scratchil põhineva kodeerimiskeele parimaid elemente ning moodustab süsteemi, mida armastavad õpetajad ja õpilased. Lisaks alustusmaterjalile leiab rakendusest kolm tunniplaani õppekavale vastava STEAM-sisuga, mis keskendub inseneeriale ja arvutiteadusele. 6.–8. klassi õpilaste jaoks loodud ja 45-minutiliste tundide jaoks optimeeritud üksustes kiirendatakse STEAM-õpet, õpilasi innustatakse pidevalt mõtlema kriitiliselt ja lahendama keerukaid probleeme, olenemata nende õpitasemest. Põhjalikud veebitunniplaanid koos rikkaliku juurdepääsetava ja interaktiivse tugimaterjaliga pakub õpetajatele kõike, mida on vaja enesekindlaks tundide koostamiseks, olenemata varasemast kogemusest.

  • Tugev hoiukarp sortimisaluste, programmeeritava keskuse Hub, kaugusanduri, jõuanduri, värvianduri, suure mootori, kahe keskmise mootori ja üle 500 põneva LEGO® Technic™-u elemendiga värskes värvivalikus.
  • Programmeeritaval Hubil on 5×5 valgusmaatriks, 6 sisend-/väljundporti, integreeritud 6-teljeline güroskoop, kõlar, Bluetooth-ühendus ja laetav aku.
  • Lohistamise teel kasutatav kodeerimiskeskkond tahvel- ja lauaarvutite jaoks kasutab populaarset Scratchi-põhist kodeerimiskeelt, mida kasutavad miljonid lapsed üle maailma.
  • 6.–8. klassi õpilastele pakutakse 3 põnevat STEAM-i tunniplaani, kus keskendutakse inseneeriale ja arvutiteadusele. See on seotud õppekavastandarditega ja optimeeritud peamiselt 45-minutiliste seansside jaoks. Sisaldab põhjalikke veebitunniplaane ja õpetajate tugimaterjale.
  • Rakenda insenerioskusi kujundusprotsessi kõigis etappides.
  • Arenda tõhusaid probleemilahendus- ja kodeerimisoskusi probleemide osadeks lahutamise ja algoritmilise mõtlemisega.
  • Koosta projekte, milles on andmete kogumiseks ja vahetamiseks ühendatud riistvara- ja tarkvarakomponendid.
  • Tee tööd muutujate, andmemassiivide ja pilvandmetega.
  • Rakenda kriitilist mõtlemist ja arenda elulisi oskusi, mida läheb vaja tuleviku töökohtadel.

Kui oled õpetaja, kes ostab neid tooteid koolide jaoks või muud tüüpi akrediteeritud õppe pakkumiseks, klõpsa allolevat linki, kust saad lisateavet nende lahenduste hankimise ja kasutamise kohta kohalikele haridusnõuetele vastavate õpivõimaluste pakkumiseks (näiteks klassiruumipakettide valikud, erialase enesetäiendamisega seotud pakkumised ja nõuanded klassiruumilahenduste kohta). https://education.lego.com/shop/find-distributor

Kas oled kodukasutaja, kes otsib võimalust pakkuda igas vanuses lastele koduõppetegevusi?
Lastel, ükskõik kas nad viibivad parajasti klassiruumis või elutoas, on elav kujutlusvõime, loomuomane uudishimu ning soov avastada ja riske võtta. Ainus, mida vajad, on vahendid, millega kõike seda toetada. LEGO Education soovib aidata. Praktiline õpe on vahend, mille kaudu luua ideid ja mudeleid ning samal ajal arendada selliseid olulisi oskusi nagu suhtlemine, koostöö, kriitiline mõtlemine ja loovus.

LEGO Education on juba üle 40 aasta arendanud hariduslahendusi, mis põhinevad tunnustatud haridusteoorial, et lapsed õpivad paremini ja jätavad asju rohkem meelde praktiliste kogemuste kaudu. Meie tooted ei ole mänguasjad. Selle asemel on kodus kasutatavad LEGO Educationi õpperessursid loodud pakkuma põnevaid õpivõimalusi, mis toetavad kohalikult kehtivat õppekava ja vajadusi.

LEGO Education pakub müügieelset ja -järgset tuge, et tagada LEGO Educationi ressursside võimalikult tõhus kasutus õppekeskkonnas. Võta ühendust meie klienditeenindusmeeskonnaga.

MT Shop © 2024