LEGO City 60253 Jäätiseauto - Lelut - Lasten ja vauvojen tarvikkeet - MT Shop
Takaisin
Todellinen tuote voi poiketa kuvasta

LEGO City 60253 Jäätiseauto

Valmistaja: LEGO Tuotekoodi: 111483462 EAN: 05702016617870 MPN: 60253

Tuotetiedot


Yleistä tietoa
Valmistaja LEGO
Tuotekoodi 111483462
EAN 05702016617870
Valmistajan koodi 60253
Kategoria Lelut

Tuotekuvaus


LEGO® City jäätiseautokomplektiga (60253) mängides saavad lapsed end tunda igapäevakangelasena. Lapsed päästavad päeva, pakkudes LEGO City palavusest nõretavatele elanikele külma vahvli- ja pulgajäätist. Jäätiseauto, kuhu mahub jäätisedaam, kes selles töötab ja autot juhib, ning rulaga klient koos väikese armsa koeraga, pakub lõbusa rollimängu võimalusi. Lahe laste ehituskomplekt LEGO City jäätiseautokomplekti ehitusjuhend on karbis. Või siis laadige veebis alla Instructions PLUS, mis on saadaval nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud tasuta rakenduses LEGO® Life. See interaktiivne ehitusjuhend, millel on vinged suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriisad, teeb väikestest LEGO ehitajatest kiiresti ehitusmeistrid. LEGO City mängusõidukite sari „Great Vehicles“ lastele LEGO City sõidukikomplektidega saavad lapsed uurida huvipakkuvaid maa-, õhu- ja veesõidukeid ning -masinaid. Tõetruud ehitusmudelid annavad inspiratsiooni kujutlusmänguks, mis vahval moel päriselu peegeldab.
  • Teate last, kes armastab jäätiseautosid? See LEGO® City jäätiseautoga ehituskomplekt, mis võimaldab lastel nautida päikesepaistelist suvepäeva, inspireerib iseseisvalt igapäevaelu matkivaid loovaid rollimänge mängida.
  • Lastele mõeldud ehituskomplekt, milles on säravates toonides jäätiseauto, jäätisedaami- ja rulameheminifiguur ning koerafiguur. Ideaalne iseseisvaks kujutlusmänguks.
  • Lapsed saavad aidata jäätisedaamil autot juhtida, luugi kaudu vahvli- ja pulgajäätist serveerida ning rulamehel lahedaid trikke teha. See värviküllane jäätiseauto sobib väga hästi ka väljapanekuks.
  • See mitmekülgne LEGO® City jäätiseautokomplekt (60253) sobib jõulu-, sünnipäeva- või muu tähtpäeva kingiks alates 5-aastastele lastele ning kõigile poistele ja tüdrukutele, kes armastavad mängusõidukeid. Eeldab vaid põhilisemaid ehitusoskusi.
  • Jäätiseauto kõrgus (kokkupanduna) on ca 11 cm (4”), pikkus ca 15 cm (5”) ja laius ca 6 cm (2”). Selles mahutab kenasti ära jäätisedaami, kes autot juhib ja klientidele jäätist serveerib.
  • Selle ülilaheda LEGO® City jäätiseautoga mängukomplekti jaoks pole patareisid vaja – selle paneb käima väikeste laste suur kujutlusvõime. Nii võib mäng alata kasvõi kohe!
  • Selle komplektiga on ehitamine lapsemäng. Komplektis on trükitud juhend ning saadaval on ka veebijuhend Instructions PLUS – väikestele ehitushuvilistele mõeldud interaktiivne ehitusjuhend. See on saadaval nutiseadmete tasuta rakenduses LEGO® Life.
  • LEGO® City sõidukikomplektid innustavad loovalt mängima, aitavad arendada laste füüsilisi võimeid ja suurendada nende enesekindlust. Lapsed saavad uurida erinevat tüüpi sõidukeid ja mõelda välja mänge, mis vahval moel päriselu olukordi matkivad.
  • LEGO® ehituskomplektid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele – see tähendab, et LEGO City mängukomplektid on ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning kõik LEGO osad on alati hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad.
  • LEGO Groupis testitakse kõiki LEGO® osi põhjalikult, et tagada kõigi mängukomplektide vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.

MT Shop © 2024