LEGO City 60258 Tuunimise töökoda - LEGO - Lelut - Lasten ja vauvojen tarvikkeet - MT Shop
Takaisin
Todellinen tuote voi poiketa kuvasta

LEGO City 60258 Tuunimise töökoda

Valmistaja: LEGO Tuotekoodi: 807934283 EAN: 05702016617924 MPN: WPLGPS0UF060258

Tuotetiedot


Yleistä tietoa
Valmistaja LEGO
Tuotekoodi 807934283
EAN 05702016617924
Valmistajan koodi WPLGPS0UF060258
Kategoria LEGO

Tuotekuvaus


Autosid armastavatele lastele ja LEGO® City sarja fännidele hakkab see lõbus LEGO City tuunimistöökojaga komplekt (60258) väga meeldima. Selle juurde kuulub remonditöökoda, veoauto ja ka väike automüügiboks, kus müüakse soodsa hinnaga kasutatud autosid. Ja lõbu sellega veel ei lõpe! Lapsed saavad ka valiku vahvaid tegelasi ja lahedaid sõidukeid, sh Tread Octane'i ja tema auhinnaks saadud hot-rod-auto, Harl Hubbsi ja tema vinge raketimootoriga mootorratta. Naljakate rollimänguseikluste ideaalne kombinatsioon. Hea laste ehituskomplekt Mängukomplektiga on kaasas lihtne ehitusjuhend, mis aitab väikestel LEGO ehitajatel ehitusmeistriks saada. Lahedad laste ehituskomplektid LEGO City komplektides on superkiired ja ülivinged ratastel mängumudelid, mis võimaldavad lastel nende sisemised turbojõud valla päästa. Need põnevad komplektid, mille juurde kuuluvad detailsed ehitised ja vahvad tegelased, innustavad loovalt mängima. Lapsed saavad lõbusal moel matkida päriselust tuntud stsenaariume.
  • See LEGO® City tuunimistöökojaga (60258) mitmemudeliline mängukomplekt on suurepärane kingitus autofännidele. Selle juurde kuuluvad töökoda, mitmed lahedad sõidukid ja vahvad tegelaskujud, mis innustavad iseseisvalt ja loovalt mängima.
  • Komplektis on mängugaraaž, matkahaagis ja lahedad sõidukid, sealhulgas veok, hot-rod-auto ja rakettmootoriga mootorratas ning seitse minifiguuri, nende seas LEGO® CIty telesarja tegelased Tread Octane ja Harl Hubbs.
  • Lapsed saavad töökojas mootoritõstukit juhtida, tungrauaga autosid tõsta, veokiga rikki läinud masinaid päästa ja palju muud teha. Samuti saavad lapsed seda komplekti teiste LEGO® komplektidega kombineerida, et mänguvõimalusi oleks veelgi rohkem.
  • Kas otsite lahedaid mänguasju viieaastastele või vanematele lastele? See tuunimistöökojaga ehituskomplekt sobib jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingiks mängusõidukeid armastavatele lastele ja LEGO® City telesarjade fännidele.
  • Tread Octane'i töökoja kõrgus (kokkupanduna)on ca 14 cm (5“), laius ca 17 cm (6“) ja sügavus ca 13 cm (5“) ning veoki kõrgus on ca 7 cm (2“), pikkus ca 18 cm (7“) ja laius ca 6 cm (2“).
  • Patareisid pole vaja – selle vinge mängukomplekti paneb tööle väikeste laste suur kujutlusvõime. Nii võib mäng alata kasvõi kohe!
  • Selle LEGO® City ehitus- ja mängukomplektiga on alustamine lihtne. Karbis on ka lihtsasti järgitav ehitusjuhend – nii et ava rebides klotsikotid ja lõbus ehitusmäng võib alata!
  • LEGO® City mängukomplektide juurde kuuluvad lahedad sõidukid, mitmesuguste funktsioonidega ehitised ja vahvad tegelaskujud, mis innustavad kujutlusmänge mängima ja aitavad seeläbi arendada laste füüsilisi oskusi ja suurendada nende enesekindlust.
  • LEGO® klotsid ja detailid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele – see tähendab, et LEGO City ehitusmänguasjad on ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning kõik nende osad on alati hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad.
  • LEGO Groupis testitakse LEGO® City ehituskomplekte põhjalikult, et tagada kõigi nende ainulaadsete mänguasjade vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.

MT Shop © 2024