LEGO LEGO® Icons 10290 Pikapauto - LEGO - Lelut - Lasten ja vauvojen tarvikkeet - MT Shop
Takaisin
Todellinen tuote voi poiketa kuvasta

LEGO LEGO® Icons 10290 Pikapauto

Valmistaja: LEGO Tuotekoodi: 807935153 EAN: 05702016972030 MPN: 10290

Tuotetiedot


Yleistä tietoa
Valmistaja LEGO
Tuotekoodi 807935153
EAN 05702016972030
Valmistajan koodi 10290
Kategoria LEGO

Tuotekuvaus


Suurepärane võimalus põgeneda argipäevast! Valmistu ajarännakuks tagasi 1950ndatesse selle LEGO® pikapauto (10290) ehitusprojektiga. Rohkete detailidega elutruu mudel kujutab endast retrostiilis pikapauto ümarate joontega vormi. Imetle pikapauto realistlikke detaile, nagu laiad poritiivad, avatavad uksed ja tagaluuk ning eemaldatavad puidust küljereelingud.

Tähista uue aastaaja saabumist
See auto teeb aasta ringi kõvasti tööd, transportides mahetalust saadusi laiali. Komplekti kuuluvate tarvikute abil saad luua hooajalise väljapanekueseme. Autoga on kaasas kevadine lilledega käru ja kastekann. Suvised esemed on kaks puidust kasti, tomatid, porgandid ja piimaämber. Sügiseks on komplektis kõrvitsakastid ning talveks pärg ja pühadekingitus.

Nauditav teekond
See komplekt on osa kollektsioneeritavate LEGO ehitusmudelite sarjast täiskasvanutele, kes hindavad kaunist disaini. Komplekt pakub kaasahaarava ehituselamuse ning sobib hästi kingituseks retrostiilis pikapautode mudelite fännidele.

  • Pane kokku 1950ndate retrostiilis pikapauto LEGO® mudel. Tutvu selle realistlike funktsioonidega ja siis pane auto vaatamiseks välja, et kõik võiksid seda klassikalist kollektsionääridele meelepärast mudelit imetleda.
  • LEGO® pikapauto 10290 kokkupandav mudelikomplekt pakub täiskasvanutele nauditavat ehitusprojekti, mille kaudu elavaks muuta legendaarne ümarate joontega pikapauto, mis on pärit klassikalise disainiga sõidukite ajastust.
  • Imetle pikapautomudeli realistlikke detaile, nagu laiad poritiivad, avatavad uksed, tagaluuk ja eemaldatavad puidust küljereelingud.
  • Otse talust! Komplektis on palju põnevaid hooajalisi tarvikuid, sh käru ja kastekann, köögiviljad ja piimaämber, kast kõrvitsatega ning jõulupärg ja kingitus.
  • Kõigepealt juhi autot ja siis ava uksed, et imetleda sisemust. Mootor on peidus avatava kapoti all.
  • Spetsiaalselt täiskasvanud LEGO® ehitajatele loodud komplekt pakub nauditava ehituselamuse ning näeb ka hea välja. See on imetore kingiidee kõigile, kellele meeldivad 1950ndate retrostiilis pikapautod.
  • Mudel on 14 cm kõrgune, 33 cm pikkune ja 14 cm laiune.
  • See LEGO® 1950ndate retrostiilis pikapauto komplekt kuulub loominguliste ehituskomplektide kollektsiooni, mis on mõeldud täiskasvanud ehitusfännidele, kes armastavad rabavat disaini, keerukaid detaile ja kaunist arhitektuuri.
  • LEGO® ehitusklotsid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Need on ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® klotside puhul on esmatähtis ohutus ja kvaliteet. Seepärast testitakse neid põhjalikult ning võid olla kindel, et mudel on nii kaunis kui ka vastupidav.

MT Shop © 2024