LEGO Spider-Man 76195 Spider-Mani drooniduell - LEGO - Lelut - Lasten ja vauvojen tarvikkeet - MT Shop
Takaisin
Todellinen tuote voi poiketa kuvasta

LEGO Spider-Man 76195 Spider-Mani drooniduell

Valmistaja: LEGO Tuotekoodi: 807934581 EAN: 05702016913231 MPN: 76195

Tuotetiedot


Yleistä tietoa
Valmistaja LEGO
Tuotekoodi 807934581
EAN 05702016913231
Valmistajan koodi 76195
Kategoria LEGO

Tuotekuvaus


Marveli fännid võivad rõõmustada Marvel Studiose filmi „Spider-Man: No Way Home“ väljatuleku üle selle hoogsa ja seiklusliku LEGO® Marvel Spider-Mani drooniduelli (76195) komplektiga.

Tiivuline kurikael ja nupsukahuritega droon
Õela Vulture’i legendaarsed väljasirutatud tiivad on ahvatlevaks sihtmärgiks Spider-Mani võrgule. Ja kui Spider-Man tõuseb kõrgustesse hiiglasliku nelja rootoriga drooniga, pole tiivulisel kurjamil enam mingit pääsu. Selles võimalusterohkes mängukomplektis on kaks Marveli kõige populaarsemat tegelaskuju ning palju mänguvõimalusi – nii maapealseteks kui ka õhuseiklusteks.

  • LEGO® Marvel Spider-Mani drooniduelli (76195) komplekt teeb kadedaks kõik Marveli filmide austajate sõbrad. See hoogne superkangelastega mängukomplekt saadab lahingud uutesse kõrgustesse.
  • Komplektis on loovmängudeks kaks minifiguuri (Spider-Man ja Vulture) ning nelja rootori ja kahe nupsukahuriga kokkupandav droon.
  • Lapsed saavad kinnitada Spider-Mani pika võrgunööri abil drooni allosa külge ning mõelda välja loomingulised maa- ja õhuseiklused.
  • Silmapaistev sünnipäeva- või üllatuskingitus alates 7-aastastele Marveli filmide fännidele.
  • Droon on 5 cm kõrge, 23 cm pikk ja 25 cm lai. Seda mitmekülgset mängukomplekt saab hõlpsasti ühendada teiste LEGO® Marvel ehituskomplektidega.
  • Kõik LEGO® Marvel ehitusmänguasjad annavad noorte superkangelaste käsutusse kvaliteetsed mängukomplektid, mis pakuvad lõputult loomingulisi mänguvõimalusi.
  • LEGO® osad vastavad tööstusharu rangetele kvaliteedinõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside õige ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024