LEGO Star Wars™ 75292 Mandalorian™-i pearahaküti transport - Rakentaminen - Lelut - Lasten ja vauvojen tarvikkeet - MT Shop
Takaisin
Todellinen tuote voi poiketa kuvasta

LEGO Star Wars™ 75292 Mandalorian™-i pearahaküti transport

Valmistaja: LEGO Tuotekoodi: 324969353 EAN: 05702016683325 MPN: 75292

Tuotetiedot


Yleistä tietoa
Valmistaja LEGO
Tuotekoodi 324969353
EAN 05702016683325
Valmistajan koodi 75292
Kategoria Rakentaminen

Tuotekuvaus


Ela uuesti läbi pearahakütt Mandaloriani ja Lapse lahingud Scout Trooperi ning teiste vaenlaste vastu Mandalorian™-i pearahaküti transport (75292) LEGO® Star Wars™-i ehitusmänguasjaga, mis on mõeldud lastele. See klotsidest ehitatud soomustatud transpordisüstik sisaldab lastiruumi, mille avatavaid külgi saab kasutada ka kaldteena ja mille sees on karboniidist annid, kahte LEGO minifiguuri mahutavat kokpitti, vedrulaskeseadmeid, põgenemiskapslit ja muid autentseid detaile loovmängu inspireerimiseks.

Rollimänguseiklused
See 1023-osaline tähelaevakomplekt pakub ehitusväljakutset alates 10-aastastele lastele ning sisaldab viit kogutavat LEGO Star Warsi tegelaskuju, sealhulgas 2020. aasta augustis saabuvaid Mandaloriani ja Lapse LEGO minifiguure. Sobib suurepäraselt rollimänguks ja seda saab kombineerida teiste LEGO Star Warsi komplektidega, et põnevaid mänguvõimalusi oleks veelgi rohkem.

Vahvad kingiideed
LEGO Group on alates 1999. aastast loonud legendaarsest Star Warsi universumist pärit kuulsate tähelaevade, sõidukite ja tegelaskujude mudeleid. LEGO Star Warsi ehitusmänguasjad on tohutult populaarsed kingitused igale vanusele.

  • Lapsed saavad mängida kangelaslikku sõdalast Mandaloriani ja etendada seiklusrohkeid Star Wars: Mandaloriani stseene selle detailse, LEGO® klotsidest ehitatud Mandalorian™-i pearahaküti transport (75292) tähelaevamudeliga.
  • Selles lõbusas kokkupandavas mängukomplektis on neli LEGO® minifiguuri: Mandalorian, Greef Karga, Scout Trooper ja Laps, lisaks IG-11 LEGO® figuur ning lahedad relvad põnevate lahingute etendamiseks.
  • Mandalorian™-i pearahaküti transport sisaldab loominguliseks mänguks kahte LEGO® minifiguuri mahutavat kokpitti, kahte vedrulaskeseadet, lastiruumi, millel on avatavad küljed / kaldteed ja mille sees on karboniidist annid, magamisala ning eemaldatavat põgenemiskapslit.
  • See 1023-osaline mängukomplekt pakub ehitusväljakutset ja seda saab hõlpsalt kombineerida teiste LEGO® Star Wars™-i komplektidega. See on suurepärane pühade- või sünnipäevakingitus alates 10-aastastele poistele ja tüdrukutele.
  • Mandalorian™-i pearahaküti transport sõjalaev on 14 cm kõrgune, 38 cm pikkune ja 28 cm laiune. See on pilkupüüdev Star Wars: Mandaloriani teemaline väljapanekuese, kui seda ei kasutata ülitähtsa lasti transportimiseks!
  • See LEGO® Star Wars™-i kollektsioneeritav ehitusmänguasi koosneb ainult LEGO ehitusklotsidest ja selle paneb tööle laste kujutlusvõime – patareisid pole vaja. Nii ei saa lõbusad loomingulised seiklused ega mäng kunagi energiast tühjaks.
  • Kas sinu laps pole LEGO® komplektidega varem kokku puutunud? Ole mureta. Selle ehitatava mängukomplektiga on kaasas üksikasjalikud illustreeritud juhised, et lapsed saaksid Mandaloriani sõjalaevakomplekti kokku panna jediliku enesekindlusega!
  • LEGO® Star Wars™-i ehitusmänguasjad sobivad suurepäraselt lastele (ja täiskasvanud fännidele) Star Warsi saagast pärit stseenide elustamiseks, oma originaalsete lugude väljamõtlemiseks ning lihtsalt ägedate ehitusmudelite esitlemiseks.
  • LEGO® klotside kokkupanekuks ega eraldamiseks pole vaja Jõudu! Need vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tagab hõlpsa, lihtsa ühendamise ja ehitiste vastupidavuse.
  • LEGO® klotse ja osi kukutatakse, muljutakse, väänatakse, kuumutatakse ning analüüsitakse põhjalikult. Nii võid olla kindel, et see Star Wars: Mandaloriani ehituskomplekt vastab rangeimatele ohutusstandarditele.

MT Shop © 2024