AEG FSE72517P nõudepesumasin Täielikult sisseehitatud 10 kohta E - Integreeritavad nõudepesumasinad - Nõudepesumasinad - Suur köögitehnika - Kodutehnika - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

AEG FSE72517P nõudepesumasin Täielikult sisseehitatud 10 kohta E

Tootja: AEG Tootekood: 516133449 EAN: 07332543738700 MPN: FSE72517P
AEG FSE72517P, Täielikult sisseehitatud, Täissuurus (60 cm), Valge, Nööbid, Külm, Kuum, Sahtel
Loe rohkem...

Toote andmed


Üldandmed
Tootja AEG
Tootekood 516133449
EAN 07332543738700
Tootja kood FSE72517P
Kategooria Integreeritavad nõudepesumasinad

Toote kirjeldus


TOOTE ANDMED
Kogege laitmatut nõudepesu süsteemiga SatelliteClean®. Sellel pihustikonsoolil on tavalisega võrreldes kolm korda parem katvus. Kuna topeltpöörlev pihustikonsool muudab pidevalt pihustusnurka, jõuab vesi igasse nurka. Täieliku puhtuse nimel.

KOHANDATAV PAIGUTUS JA KASUTUSMUGAVUS MAXIFLEXIGA
MaxiFlex-sahtel on mõeldud igas suuruses ja igasuguse kujuga söögiriistadele ning valmistustarvikutele. Paindlikud jaoturid ja maksimaalne sügavus tagavad paindliku kohandamisvõimaluse. Sujuv paigutus ja pesu vaid ühe tsükliga.

LIHTNE TSÜKLITE VALIMINE QUICKSELECTI ABIL
QuickSelect võimaldab nõudepesumasinat parimal viisil hallata. Valige liuguriga tsükliaeg ja lisage täiendavad töötlused puudutusi kasutades. Seejärel jätke muu masina hooleks. Nõudepesu vastavalt vajadustele teile sobival ajal. Säravpuhtad nõud.

ÕRNADE KLAASIDE KINDEL KAITSE
Klaasid on tavaliselt kõige õrnemad esemed nõudepesumasinas ning vajavad seega erilist hoolt. Selle nõudepesumasina ülemises korvis on klaaside kaitsmiseks ja toetamiseks mõeldud pehmed kummist nagad. SoftSpikes hoiab klaase ja tasse kindlalt paigal, vältides nende ümberminekut ja võimalikku purunemist.

ÜLEVAADE ÜHE PILGUGA
See täisintegreeritud nõudepesumasin oskab teid nutikalt kursis hoida, kui kaugel pesutsükkel on. Kui tsükkel on veel pooleli, suunab spetsiaalne tehnoloogia põrandale punase valguskiire. Kui nõudepesu on lõppenud, muutub valguskiir roheliseks. Lihtne ja tõhus!

MT Shop © 2024