Arenti turvakaamera INDOOR1 2K - Kaamerad - Tark kodu - Kodu - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

Arenti turvakaamera INDOOR1 2K

Tootja: Arenti Tootekood: 759368839 EAN: 06972055681258 MPN: INDOOR1

Toote andmed


Üldandmed
Tootja Arenti
Tootekood 759368839
EAN 06972055681258
Tootja kood INDOOR1
Kategooria Kaamerad

Toote kirjeldus


  • 2K Ultra HD
  • Alumiiniumraamiga disain
  • Reaalajas vaade mitmele kasutajale
  • Helituvastus
  • AI inimese liikumise tuvastamine
  • Kohandatav tuvastusala
  • Mitu privaatsusrežiimi
  • Kahesuunaline heli
  • Täiustatud öörežiim
  • 180 s sündmuse videosalvestus

Stiilne disain Itaaliast
Tumehall metallraam, must korpus – üldine sobivus on elegantne ja stabiilne, luues ainulaadse tehnoloogia ja tipptasemel tunde. Saavutamaks täiuslik tasakaal kerge kaalu ja vastupidavuse vahel on turvakaameras kasutatud anodeeritud alumiiniumitehnoloogiat.

2K/3MP Ultra HD eraldusvõime & öörežiim
2K/3MP Ultra HD 25 kaadrit sekundis eraldusvõime koos täiustatud öörežiimiga kuvab selget ja teravat videot nii päeval kui ka öösel.

AI jõul töötav inimliikumise & helituvastus
Täiustatud liikumis- ja helituvastusalgoritmi ning helianduriga varustatud INDOOR1 saadab teatise kohe, kui tuvastatakse ebanormaalne liikumine või heli. AI-toega inimese liikumistuvastuse tundlikkust saab reguleerida, et vähendada putukatest või väikestest loomadest põhjustatud valetuvastust, mis võimaldab Sul keskenduda ainult olulisele.

Kohandatav tuvastusala
See võimaldab Sul kohandada piirkondi, kus kaamera liikumist tuvastab. Määra häireala oma kodule sobivaks, et saaksid ainult olulisi hoiatusi.

Kahesuunaline heli
Sisseehitatud mikrofon ja kõlar pakuvad sujuvat suhtlust oma lähedastega igal ajal ja igal pool.

Alexa & Google Assistanti tugi
Toetab Alexa ja Google Assistanti – palu mis tahes ekraanipõhisel Alexa või Google Chromecasti seadmel näidata oma välisust, lastetuba või mida iganes.

Eriti pikk 60–180-sekundiline video
INDOOR1 kaamera suudab automaatselt salvestada 60–180-sekundilise videoklipi, mis on pikem kui enamikul teistel turul pakutavatel kaameratel, tagades, et näed liikumise tuvastamisel kogu sündmust.

AWS-i pilveserver & SD-kaardi salvestusruum
Naudi AWS-i krüptitud serveril põhinevat pilvesalvestuse 3-kuulist tasuta prooviperioodi ilma lisatasuta. Arenti INDOOR1 saab automaatselt salvestada sündmuse videoklipi, kui tuvastatakse liikumine või heli, ja laadida video turvaliselt pilve 72 tunniks, kui pilvesalvestusteenus on lubatud. Lisaks ühildub kaamera FAT32 microSD-kaartidega, mille mahutavus on kuni 256 GB.

MT Shop © 2024