Electrolux EW7WP468W pesumasin-kuivati Eraldiseisev Eest täidetav Valge D - Pesumasinad - Suur kodutehnika - Kodutehnika - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

Electrolux EW7WP468W pesumasin-kuivati Eraldiseisev Eest täidetav Valge D

Tootja: Electrolux Tootekood: 869446993 EAN: 07333394008356 MPN: 914 600 757
Electrolux EW7WP468W, Eest täidetav, Eraldiseisev, Valge, Vasak, Hall, Läbipaistev, Valge, Nööbid, Pöörlev
Loe rohkem...

Toote andmed


Üldandmed
Tootja Electrolux
Tootekood 869446993
EAN 07333394008356
Tootja kood 914 600 757
Kategooria Pesumasinad

Toote kirjeldus


Meie PerfectCare 700 pesumasin-kuivati puhastab teie riided mugavalt ühe "kuivast kuivani" tsükliga. DualCare süsteem tuvastab riiete tüübi ja kaalu ning kohandab saadud info põhjal temperatuuri ja tsükli pikkust, pakkudes igale esemele parimat võimalikku hooldust. Nii säilitavad riided pikemalt oma värske välimuse.

DualCare süsteem – ideaalsed seaded teie riietele
Meie DualCare süsteem reguleerib riiete tüübi ja kaalu põhjal automaatselt tsüklit. Tänu sellele hooldatakse teie riideid täpselt õigel temperatuuril ja sobivatel trumlipööretel. Pesu ja kuivatus üheainsa katkematu tsükliga. Nii püsivad riided kvaliteetsed ja heas vormis pikalt.

Värskendatud riided 96% vähema veega
Puhuge oma riietesse uut elu meie FreshScentiga SteamCare-süsteemiga. Värskendades oma lemmikriideid auruga, võite säästa ühe pesutsükliga rohkem kui 40 l vett ning vähendada kortse ja triikimisvajadust. Lisage veelgi värskust meeldiva lõhna abil.

SensiCare süsteem – kohandatud hooldus lühema ajaga
Meie SensiCare süsteem kaalub iga pesukogust ja kohandab automaatselt tsükli pikkust, nii et riideid pestakse täpselt sobiva ajaga. Nii väldite ülepesemist ja teie riided püsivad kauem värskeilmelised.

Valmis vaid ühe tunniga
Meie 60-minuti nonstopp-programm peseb ja kuivatab väiksemad pesukogused vaid ühetunnise äärmiselt tõhusa ja kiire tsükliga. Nii saavad teie riided vaevata puhtaks just siis, kui te neid vajate.

Ühe katkematu tsükli mugavus
Meie Wash&Dry programm pakub mugavat hooldusvõimalust vaid ühe nupuvajutusega. Valige vaid üksainus "kuivast kuivaks" tsükkel, et kasutada ühte katkematut toimingut või hoopis paindlikum, eraldi pesu ja kuivatusega tsükkel.

MT Shop © 2024