Electrolux EW8H358S trummelkuivati Eraldiseisev Eest täidetav 8 kg A++ Valge - Kuivatid - Suur kodutehnika - Kodutehnika - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

Electrolux EW8H358S trummelkuivati Eraldiseisev Eest täidetav 8 kg A++ Valge

Tootja: Electrolux Tootekood: 516576670 EAN: 07332543748020 MPN: EW8H358S
Electrolux EW8H358S, Eraldiseisev, Eest täidetav, Kondensatsioon, Valge, Nööbid, Pöörlev, Puudutus, Vasak
Loe rohkem...

Toote andmed


Üldandmed
Tootja Electrolux
Tootekood 516576670
EAN 07332543748020
Tootja kood EW8H358S
Kategooria Kuivatid

Toote kirjeldus


Toote andmed
Kasutades PerfectCare 800 trummelkuivati juurde kuuluvat DelicateCare-süsteemi, võite kindel olla, et teie riided säilitavad kaua oma uudse väljanägemise. Vastavalt riiete tüübile valitakse sobivaim temperatuur ning trumli liikumise viis. See tagab riiete parima võimaliku hoolduse ning te võite masinasse panna ka need riided, mida varem tuli kuivatada vaid "nööril".

Kohandatud tsüklid ja hooldus
Meie DelicateCare -süsteem kohandab seadme temperatuuri ja trumli liikumist, et tagada alati sobivaim hooldus. Riiete kvaliteet jääb püsima.

Iga pesukoguse täppiskuivatus
Meie SmartSense-süsteem määrab pesu niiskustaseme iga kord eraldi. Sellega tagatakse pesu ühtlane kuivatamine ning kaitsmine liigse kuumuse eest.

Vähem kuumust, rohkem hoolitsust
Meie GentleCare-süsteem kuivatab riideid ligi poole madalamal temperatuuril kui tavalised trummelkuivatid, hoides ära nende kokkupuute liigse kuumusega.

Kuivatage rohkem, ühtlaselt ja mugavalt
Meie XL-voodiriiete ja XL-segapesuprogrammid suudavad tõhusalt kuivatada ka suuri pesukoguseid, seega pole vaja mitut tsüklit järjest kasutada. Aja ja energia kokkuhoid! Käepärane ja kohandatud lahendus iga päev.

Lühem aeg, rohkem hoolitsust
Meie SensiCare-süsteemi abil hinnatakse pesu niiskustaset ja valitakse sellele vastav kuivatusaeg. See tähendab aja- ja energiasäästu, kuid siiski esmaklassilist hooldust.

MT Shop © 2024