KAI Tim Mälzer KAMAGATA bread knife 23cm - Muud väikesed köögiseadmed - Lisad - Köögiseadmed ja tarvikud - Kodutehnika - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

KAI Tim Mälzer KAMAGATA bread knife 23cm

Tootja: KAI Tootekood: 1110616023 EAN: 04901601001914 MPN: KAI TMK705
Vali Tarnija Saadavus Hind Eeldatav tarne
OV 1 80.30 € ~ E 14.04
D 1 118.52 € ~ E 07.04
J1 1 128.39 € ~ E 14.04
Valitud tarnija toote eeldatav tarneaeg: ~ E 14.04
80.30 €
tk
Tagastusõigus
14 päeva raha tagasi garantii
Paindlikud maksevõimalused
  • Eraisikutele, ettevõtetele ja riigiasutustele arve või e-arvega tasumise võimalus
  • Pangalingi kaudu tasumine - Coop, LHV, SEB, Swedbank, Luminor, Citadele
  • Krediitkaardiga tasumine

Maksa hiljem või osamaksetena

Maksa kolmes osas 0% intress
26.77 € x 3 kuud

Tasu ostu eest kolmes võrdses osas ja saad kauba kätte intressivabalt.
Esimene makse kuu pärast ostu sooritamist.
Lihtne nagu 1,2,3!

Ostukorvi maksumus
60 € kuni 10 000 €

Osta kohe, maksa hiljem! kuni 30 päeva
  • 1 Lisa toode ostukorvi ja vali makseviisiks “maksa hiljem”.
  • 2 Maksa ostusumma 30 päeva jooksul ilma ühegi lisakuluta.
  • 3 Maksetähtaja lähenedes annab teenusepakkuja Sulle märku!

Ostukorvi maksumus
30 € kuni 10 000 €

Järelmaksu kalkulaator
  • MTS Järelmaks
    100 € - 10 000 €
  • Liisi Järelmaks
    10 € - 25 000 €
  • Inbank järelmaks
    100 € - 10 000 €
  • LHV Järelmaks
    50 € - 15 000 €
Kuumakse: 2.47 €

Tulemus on ligikaudne ning sõltub individuaalsest maksevõimekusest.

Toote andmed


Üldandmed
Tootja KAI
Tootekood 1110616023
EAN 04901601001914
Tootja kood KAI TMK705
Kategooria Muud väikesed köögiseadmed

Toote kirjeldus


KAI Tim Mälzer KAMAGATA bread knife 23cm

Features:

  • Blade hardness: 58 HRC
  • Blade steel: 1.4116
  • Single-sided grind
  • Handle material: plastic
  • Handle shape: symmetrical
  • Stainless: yes
  • Overall length: 36.2 cm
  • Handle length: 11 cm
  • Blade length: 23 cm
  • Blade thickness: 2 mm
  • Blade height: 4.5 cm
  • Weight: 213 g

Tips for the care and storage of knives 

  • It is best to clean the knife immediately after use with a damp cloth; especially after handling acidic foods, do not leave the knife uncleaned. 
  • Do not use corrosive or abrasive cleaning agents. 
  • Do not leave knives with wooden handles in water / do not clean them in the dishwasher. 
  • Stone or ceramic cutting boards damage the knife blades and make them dull.
  • Do not store knives loose in drawers; knife blocks, magnetic strips, drawer inserts, magnetic boards or blade attachments are more suitable. Knife cases, knife bags or blade protectors can be used for safe transport.

Ostukorv

Kokku: 0.00 €
Kassasse

MT Shop © 2025