Krown Car Sanitizer aerosool 300ml - Krown tooted - Keemiatooted ja õlid - Autokaubad - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

Krown Car Sanitizer aerosool 300ml

Tootja: Krown Tootekood: 064128870 EAN: 06291960934458 MPN: CARSANI

Toote andmed


Üldandmed
Tootja Krown
Tootekood 064128870
EAN 06291960934458
Tootja kood CARSANI
Kategooria Krown tooted

Toote kirjeldus


ALKOHOLIVABA AUTOSALONGI DESINFITSEERIJA, desinfitseerimisvahend & Puhastusvahend.

 

Sõiduite salongides ja teistes siseruumides  kasutatav pindade desinfitseerimisvahend.Puhastusvahend-desinfitseeria puhastab sõidukites kõik pinnad kus võivad peituda bakterid, viirused ja seened. Vahend on spetsiaalselt valmistatud ja testitud kasutamiseks sõidukite salongi kangaspindadel, pehmel polstril, päris- ja kunstnahal, kangal ja istmepatjadel. Tootel on antimikroobne toime gramnegatiivsete ja grampositiivsete (sealhulgas tuberkuloosi mükobakterite) mikroorganismide vastu; Kõigi teadaolevate inimpatogeenide, sealhulgas enteeriliste ja parenteraalsete pauside vastu j aka mikrobioloogiliselt aktiivsete viiruste vastu! Sõidukisalongis kasutatav autode desinfitseerimisvahend ja puhastusvahend desinfitseerib aneraalseid hepatiidi viirusi (sealhulgas A, B, C), HIV, poliomüeliit, adenoviirused, enteroviirused, SARS-I ja teiste juhtivate bakterite, viiruste, linnugripi H5N1 viiruste, A / H1N1 seagripiviiruste, inimese gripi, herpesviiruste ja muude viiruste, Candida ja Trichophyton seenhaigusi.

-Tapab kuni 99,9% viirusi ja baktereid;

→ lisatud õhuvärskendaja, mis kestab kuni 7 päeva;

→ Pikaajaline antistaatiline kaitse, mis tõrjub tolmu ja mustust.

 

KASUTAMINE: Pihustage desinfitseerimisvahendit 1-2 sekundit, kuni pind on ühtlaselt kaetud. Oodake 20–30 sekundit, et aine saaks pindadel mõjuda, seejärel puhastage pinnad puhta lapiga.

Toimeaine: kvaternaarsed ammooniumiühendid, bensüül-C12-16-alküüldimetüül-, kloriidid (CASi nr: 68424-85-1): 0,4 g / 100 g (0,4 massiprotsenti)

Koostis: Vesi, glütseriin, alküülbensüüldimetüülammooniumkloriidid, PEG-40 riitsinusõli, parfüümid, tetranaatriumglutamaatdiatsetaat, limongeen, eugenool.

Ohutus: Kasutage toodet alati ettevaatlikult! Enne kasutamist lugege alati etiketil olevat teavet! Hoida lastele kättesaamatus kohas!

NB! TOODE ON OHUTU KÕIKIDELE KÄTE NAHATÜÜPIDELE JA EI ÄRRITA LIIGSELT NAHKA!

 

ALKOHOLIVABA DESINFITSEERIJA  

& PUHASTUSVAHEND KOOS ÕHUVÄRSKENDAJAGA.

 

AUTOSALONGI SISEPINDADELE.

 

TAPAB  99.9% VIIRUSTEST JA BAKTERITEST.

 

LÕHNALISAND: VANILLA, PUUVILJAD & SEEDRI MÄND

 

400ml

 

MT Shop © 2024