LEGO City 60246 Politseijaoskond - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO City 60246 Politseijaoskond

Tootja: LEGO Tootekood: 807934339 EAN: 05702016617801 MPN: WPLGPS0UF060246

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 807934339
EAN 05702016617801
Tootja kood WPLGPS0UF060246
Kategooria LEGO

Toote kirjeldus


LEGO® City politseijaoskonnaga mängukomplekti (60246) juures on kõik vinge. Vahvate tegelaskujudega (kelle seas on Duke DeTain, ülem Wheeler ja Daisy Kaboom) oma väljamõeldud lugude läbimängimine pakub väikestele korravalvuritele ja LEGO City telesarja fännidele kindlasti suurt rõõmu. Selles põnevas komplektis on politseijaoskond valgusklotsist prožektoriga ning politseiauto heliklotsist sireeniga, samuti lahe veok, mootorratas ja jälitusdroon. Ehitus- ja mängukomplekt väikese täiendusega Selle mängukomplektiga on kaasas lihtne ehitusjuhend ning saadaval on ka veebijuhend Instructions PLUS. Sellel tasuta rakenduse LEGO Life juurde kuuluval interaktiivsel ehitusjuhendil on suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistad, mis aitavad väikestel lootustandvatel LEGO ehitajatel ehitusmeistriks saada. LEGO City – lahedad laste mänguasjad LEGO City politseikomplektid pakuvad põnevaid ehitamis- ja mänguvõimalusi. Tõetruude sõidukite, detailirohkete ehitiste ja vahvate tegelaskujudega saavad lapsed matkida vahvalt ja loovalt päriselust tuttavaid stsenaariume.
  • Siin on suurepärane ehituskomplekt hoogsat ja põnevat mängu armastavatele lastele. Selles LEGO® City politseijaoskonnaga (60246) mängukomplektis on plahvatusfunktsiooniga kong, lahedad sõidukid ja vahvad tegelaskujud. Lõbu algab niipea, kui kasti avate.
  • Mis on karbis? Mängupolitseijaoskond, 2 veokimudelit, mootorratas ja droon. Sinu käsutuses on ka kuus minifiguuri – nende seas LEGO® City telesarjast tuntud Duke DeTain, ülem Wheeler, Daisy Kaboom – ning kaks koerfiguuri.
  • Lapsed saavad mängida põnevate funktsioonidega politseijaoksonnamudeliga, mille saab põgenemise võimaldamiseks plahvatama panna ning mille juurde kuulub ka politseiauto. Viimasel on valgusklots prožektori kasutamiseks ja heliklots helisignaali andmiseks – tõelised maiuspalad LEGO® City politseikomplektide fännidele.
  • See LEGO® City politseijaoskonnaga mängukomplekt sobib kõige paremini alates viie aasta vanustele lastele. See sobib suurepäraselt jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingiks kõigile rollimängulelusid, sõidukimudeleid ja põnevaid tegevusmänguasju armastavatele lastele.
  • Politseijaoskonna kõrgus (kokkupanduna) on ca 15 cm (5“), laius ca 48 cm (18“) ja sügavus ca 24 cm (9“) ning politseiveoki kõrgus on ca 6 cm (2“), pikkus ca 12 cm (4“) ja laius ca 7 cm (2“).
  • Selle mängukomplekti heli- ja valgusklotsi jaoks on vaja müntpatareid (1xCR1216). Tahad häid uudiseid? Need kuuluvad komplekti. Nii võib heli- ja tulemäng alata kohe.
  • Karbis on lihtne ehitusjuhend. Või siis laadige veebis alla juhend Instructions PLUS, mis on saadaval tasuta rakenduses LEGO® Life. See interaktiivne suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistadega ehitusjuhend muudab ehitamise tõepoolest lapsemänguks.
  • LEGO® City politseikomplektid, mille juurde kuuluvad paljude funktsioonidega ehitised, tõetruud sõidukid ja vahvad tegelaskujud ning mis inspireerivad mängima piiranguteta loovmängu, arendavad laste füüsilisi võimeid ja suurendavad nende enesekindlust.
  • LEGO® ehitusklotsid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele ja LEGO Groupi rangetele kvaliteedikriteeriumidele, mis tähendab, et need on alati ühtlase kvaliteediga, kokkusobivad, hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad.
  • LEGO Groupis testitakse (kukutatakse, muljutakse, väänatakse, kuumutatakse, hammustatakse, painutatakse, kraabitakse ja venitatakse) LEGO® klotse ja detaile põhjalikult, et tagada kõigi mängukomplektide vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.

MT Shop © 2024