LEGO City 60248 Tuletõrjehelikopter - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO City 60248 Tuletõrjehelikopter

Tootja: LEGO Tootekood: 807934236 EAN: 05702016617825 MPN: 2260248

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 807934236
EAN 05702016617825
Tootja kood 2260248
Kategooria LEGO

Toote kirjeldus


LEGO® City tuletõrjehelikopteriga komplekt on vinge ehituskomplekt lastele, kes armastavad hoogsat mängu. Komplektis on riputusnööriga helikopter, mis päriselt lendab, ATV ja tulekahjuelement. Lastel on rollimänguks kolm minifiguuri: laheda keevitusmaskiga tööline, tuletõrjehelikopteri piloot ja LEGO City telesarja kangelasest tuletõrjeülem Freya McCloud. Lahe mängukomplekt lastele Kui otsite jõulu-, sünnipäeva- või muu tähtpäeva kinki lastele, kes armastavad põnevaid tegevusmängukomplekte,olete õiges kohas. Tänu lihtsasti järgitavatele ehitusjuhenditele saavad ka algajad LEGO ehitajad kohe iseseisvalt põneva ehitamise ja mängimisega pihta hakata. Nad saavad kujutleda end vahvate tegelaste rolli ja lennutada õhku uue (jaanuar 2020) nööriga politseihelikopteri. LEGO City tulekomplektid LEGO City tulekahjukomplektides on lai valik põnevate funktsioonidega ehitisi, tõetruud sõidukid ja vahvad tegelasd, mis viivad lapsed maailma, kus nende kujutlusvõime ja loovus saavad vabalt lennata.
  • Selle tuletõrjehelikopterikomplektiga (60248), kuhu kuuluvad nööriga mänguhelikopter, ATV ja palju muud, saab teie igapäevakangelane osa hoogsatest ja põnevatest LEGO® City seiklustest. Lõbus mäng algab niipea, kui lapsed karbi avavad.
  • Ees ootavad põnevad ja vahvad mänguvõimalused. Komplektis on lendav nööriga helikopter, pääste-ATV, põlev toru, kolm minifiguuri (nende seas tuletõrjujast piloot), õnnetuse põhjustav töötaja ja LEGO® City TV tuletõrjeülem Freya McCloud.
  • Lapsed saavad lennutada uue (jaanuar 2020) nööriga mänguhelikopteri koos piloodist minifiguuriga õhku ja matkida tuletõrjepealik Freya McCloudiga LEGO® City teleseriaali stseene. See komplekt on ühendatav kõigi LEGO originaalkomplektidega.
  • Kas otsite lahedaid mänguasju 5- kuni 8-aastastele lastele? See tuletõrjemeeskonnaga mängukomplekt on hea kingitus LEGO® City fännidele ja lastele, kes armastavad põnevaid ja hoogsaid rollimänge. Eeldab vaid kõige põhilisemaid ehitusoskusi.
  • Riputusnööriga helikopterimudeli mõõdud: kõrgus ca 6 cm (2"), pikkus ca 19 cm (7“) ja laius ca 12 cm (4“). ATV-mudeli mõõdud: kõrgus ca 4 cm (1"), pikkus ca 8 cm (3“) ja laius ca 4 cm (1“).
  • Patareisid vaja ei lähe. Selle LEGO® mudeli paneb liikuma riputusnöör ja laste kujutlusvõime. Ava lihtsalt LEGO klotsikotid ja tuletõrjeseiklused võivad alata kasvõi kohe.
  • Selle LEGO® City ehitus- ja mängukomplektiga on ehitamise alustamine lihtne. Sellega on kaasas lihtne ehitusjuhend, mis annab algajatele LEGO ehitajatele võimalusemudeleid iseseisvalt luua.
  • LEGO® City tuletõrjekomplektid võimaldavad mängida seikluslikke kujutlus- ja rollimänge elutruus mängukeskkonnas. Komplektis on detailirohked ehitised, lahedad sõidukid ja vahvad tegelaskujud, mida lapsed armastavad.
  • Kas olete mõelnud, et kuidas LEGO® klotsid alati nii hästi kokku ja lahti käivad? See on nii, kuna kõik LEGO City mängukomplektid on valmistatud tööstusharu rangeimaid standardeid ja meie rangeid kvaliteedinõudeid järgides.
  • Kõiki LEGO osi on põhjalikult testitud, et tagada nende vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.

MT Shop © 2024