LEGO City 60308 Mereäärne politsei- ja tuletõrjemissioon - Ehitamine - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO City 60308 Mereäärne politsei- ja tuletõrjemissioon

Tootja: LEGO Tootekood: 366466846 EAN: 05702016980554 MPN: 60308

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 366466846
EAN 05702016980554
Tootja kood 60308
Kategooria Ehitamine

Toote kirjeldus


Lastele, kellele pakub huvi põnev rollimäng, meeldib kindlasti LEGO® City komplekt Mereäärne politsei- ja tuletõrjemissioon (60308). See esmaklassiline mängukomplekt, milles on ühendatud kaks populaarset LEGO City teemat, sisaldab politseijaoskonda, politsei merehelikopterit, päti kiirpaati ja tuletõrjepaati, mis püsib tõepoolest veepinnal. Mängu alustamiseks saavad lapsed ka neli minifiguuri, sh telesarjast „LEGO City Adventures“ tuttava kangelase Tom Bennetti!

Sobib alates 5-aastastele lastele
Komplektis on trükitud ehitusjuhend ning Instructions PLUS, mis kuulub nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud tasuta rakenduse LEGO Building Instructions juurde. Sellel interaktiivsel ehitusjuhendil on erakordsed suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistad, mis aitavad noortel LEGO ehitajatel saada ehitusmeistriks.

LEGO City äge maailm
LEGO City ehitusmängukomplektid pakuvad tänu realistlikele mudelitele ja inspireerivatele tegelastele lõputult mänguvõimalusi. Lapsed võivad püüda pätte ja kustutada tulekahjusid. Nendest saavad igapäevakangelased ning nad saavad ehitamise ja mängimise käigus arendada eluks vajalikke oskusi.

  • See kvaliteetne mitmest mudelist koosnev mängukomplekt Mereäärne politsei- ja tuletõrjemissioon (60308) viib lapsed tegevuse keskmesse tänu realistlikele mudelitele ja inspireerivatele tegelastele, mis innustavad loovalt mängima.
  • Mis on karbis? Kõik, mida lapsed vajavad, et ehitada politseijaoskond, politsei merehelikopter, tuletõrjepaat ja päti põgenemiseks mõeldud kiirpaat, lisaks neli minifiguuri, sh LEGO® City telesarja tegelane Tom Bennett.
  • Lapsed saavad seilata tuletõrjuja mängupaadiga vee peal, kasutada selle tulekustutit LEGO® leekide vaigistamiseks ning mõelda inspireerivate minifiguuride abil välja põnevaid politsei- ja tuletõrjelugusid.
  • Sobib muljetavaldavaks pühade-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingituseks telesarja „LEGO® City Adventures“ fännidele ja kangelaslikke rollimänge armastavatele vähemalt 5-aastastele lastele.
  • Kokkupanduna on politseijaoskonna kõrgus 23 cm, laius 12 cm ja sügavus 10 cm. Tuletõrjuja mängupaat on 9 cm kõrgune, 19 cm pikkune ja 8 cm laiune.
  • Patareisid pole vaja. Selle kokkupandava mängukomplekti LEGO® mänguasjad paneb tööle laste kujutlusvõime.
  • Komplektis on trükitud ehitusjuhend ja Instructions PLUS, mis on kättesaadav tasuta rakenduses LEGO® Building Instructions ja millel on ehitusprotsessi ellutoomiseks suumimis-, pööramis- ja visualiseerimistööriistad.
  • LEGO® City mängukomplektidega on kaasas võimalusterohked hooned, realistlikud mängusõidukid ja inspireerivad tegelaskujud tundidepikkuseks loovaks ehitus- ja kujutlusmänguks, mis võimaldab matkida päriselust tuttavaid stsenaariume.
  • Kõiki LEGO® klotse ja osasid toodetakse kooskõlas rangete tööstusharu kvaliteedinõuetega, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® City ehitusmänguasju testitakse põhjalikult, et tagada iga mängukomplekti vastavus rangetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024