LEGO Creator Expert 10273 Kummitusmaja - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Creator Expert 10273 Kummitusmaja

Tootja: LEGO Tootekood: 257667305 EAN: 05702016668001 MPN: 10273

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 257667305
EAN 05702016668001
Tootja kood 10273
Kategooria LEGO

Toote kirjeldus


Kui sulle meeldivad kummitused, kurjad vaimud ja muud üleloomulikud olendid, on meil sulle just õige komplekt – LEGO® Kummitusmaja (10273). Unusta igapäevaelu ja uuri midagi erakordset, avastades selles hämmastavas ehituskomplektis sisalduvaid põnevaid ja üllatavaid detaile.

Õudselt head detailid äratavad loo ellu
Naudi selle muljetavaldava kummitusmajamudeli ehitamist ning uuri seejärel kõiki sellesse peidetud peeneid detaile. Maja käib lahti, et saaksid hõlpsalt uurida selle sisemust, kust leiad töötava vabalangusatraktsiooni ning automaatsed uksed torni tipust. Kummituslike välisuste lähedalt vaatamine tekitab õudse efekti. Lisa LEGO Powered Up komponendid (saadaval eraldi), et juhtida lifti Powered Up rakenduse kaudu.

Ehitusprojekt, mis on täis põnevust
See Kummitusmaja kuulub LEGO ehituskomplektide kollektsiooni, mis on mõeldud täiskasvanutele, kes hindavad nutikat disaini. See mudel on ka õudselt hea kingitus, sünnipäevakink või jõulukink.

Oleme täiskasvanud ehitajate jaoks kasutusele võtnud uue pakendi, et hõlbustada nende huvidega seotud toodete leidmist. Olgu nendeks sport, filmid, kunst, sõidukid, kuulsad ehitised või lõbustuspargiatraktsioonid – LEGO komplektid äratavad need klotside kujul ellu. Kuna uuel pakendil on selgelt näidatud, millise huviga on iga toode seotud, otsustasime Creator Experti tootemargi kasutamise lõpetada. Kuigi tootemarki ei kasutata tulevastel pakenditel ega suhtluses, sisaldab meie tootevalik ka edaspidi samasuguseid kogutavaid, keerukamaid ehituskomplekte, mis garanteerivad ehitusnaudingu tundideks.

  • See jube LEGO® Kummitusmaja (10273) mudel pakub tundideks naudingut kõigile, kes soovivad lõõgastuseks kokku panna uue komplekti. Ehita tontlik õudustemaja ning uuri seejärel selle muljetavaldavaid funktsioone ja vaimustavaid detaile.
  • Miks peaksid hirmutavad mänguasjad olema mõeldud ainult lastele? See ehituskomplekt on loodud täiskasvanutele, kuid see sisaldab palju mängulisi funktsioone, näiteks vabalangusatraktsiooni, kummituslikke uksi ja neetud maali.
  • Kui sulle meeldivad kaunid detailid, siis naudid kindlasti oma kummitusmajamudeli demonstreerimist. Täienda Kummitusmaja LEGO® Powered Up komponentidega (saadaval eraldi), et juhtida lifti rakenduse kaudu.
  • See Kummitusmaja komplekt sobib nii kummitusküttidele, põnevuseotsijatele kui ka täiskasvanud LEGO® fännidele. See on suurepärane sünnipäevakingitus kummitusi armastavale emale, isale, abikaasale, elukaaslasele või sõbrale ning sobib ka lõbusaks halloween’i-teemaliseks kingituseks.
  • See tume ja õudne kummitusmõis on 68 cm kõrge, 25 cm lai ja 25 cm sügav – tegu on väljakutset pakkuva ehituskomplektiga täiskasvanutele ning suurepärase klotsidest ehitatud väljapanekumudeliga.
  • Selles komplektis on valgusklotsiga kaasas patarei, et saaksid valgustust kohe kasutama hakata. Mudeli mootoriga varustamiseks lisa Powered Up komponendid 1 x 88009 ja 2 x 88008 (müüakse eraldi).
  • Komplektiga on kaasas kohvilaua stiilis ehitusjuhised, mis suunavad sind ja annavad inspiratsiooni.
  • Komplekt kuulub täiskasvanutele mõeldud inspireerivate LEGO® ehituskomplektide sarja, mis on loodud LEGO ehitusfännidele ja nokitsejatele, kes armastavad kaunist disaini ning elegantseid LEGO mudeleid.
  • LEGO® ehitusklotsid vastavad rangeimatele tööstusharu standarditele, mis tähendab, et need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti kokkukäivad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® klotsid ja detailid läbivad põhjalikud testid, et iga ehituskomplekt vastaks rangeimatele ohutus- ja kvaliteedistandarditele. Nii võid olla kindel, et see mudel peab ajahambale vastu.

MT Shop © 2024