LEGO Disney™ 43185 Bouni paat - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Disney™ 43185 Bouni paat

Tootja: LEGO Tootekood: 807933850 EAN: 05702016746914 MPN: WPLGPS0UFD43185

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 807933850
EAN 05702016746914
Tootja kood WPLGPS0UFD43185
Kategooria LEGO

Toote kirjeldus


Disney filmi „Raya ja viimane lohe“ fännidele peaks LEGO® ǀ Disney Bouni paadi (43185) komplekt kindlasti meeldima. Selles kihvtis komplektis on loomingulise rollimängu toetamiseks suur paat ja kaks väiksemat mudelit. Komplektis on ka trükitud ehitusjuhised ja digitaalne Instructions PLUS! Rakenduse LEGO Building Instructionsi juhendatud, tegelik ehitusprotsess võimaldab isegi noorematel lastel end meisterehitajatena tunda ... äge!

VÕLU on üksikasjades
Komplektis on detailne paat, millel on suured ja väikesed krevetikaunistused, värviline platvorm, mõla ja salaluuk, lisaks kai, kus on väike turuala, väiksem Ongide paat ning palju tarvikuid ja detaile.

Lahe ja ainulaadne kink
Selle komplekti äratab ellu lapse kujutlusvõime ja see sisaldab Disney Sisu-inimese ja Bouni mininuku figuure, lisaks 3 LEGO Ongi figuuri. See on täiuslik kink lastele, kes soovivad osa saada moetrendidest, ning arendab loovust ja rollimänguoskusi, kui nad etendadavad filmistseene või mõtlevad välja uusi stseene.

  • Pane Disney fänni kujutlusvõime tööle selle põneva LEGO® ǀ Disney komplektiga Bouni paat (43185). See vahva komplekt pakub mitmesuguseid funktsioone ja tarvikuid, ning innustab loomingulist rollimängu.
  • Selles komplektis, mis põhineb uuel Disney filmil „Raya ja viimane lohe“, on suur krevetipaat, väiksem paat ja kaiala, lisaks Sisu-inimese ja Bouni mininukufiguurid ning kolm Ongi LEGO® figuuri.
  • Komplekt pakub laste kujutlusvõime valla päästmiseks kolme mudelit ja sobib mänguvõimaluste laiendamiseks hästi muude LEGO® ǀ Disney „Raya ja viimase lohe“ teemaliste komplektide kõrvale, mis lapsel võivad olla.
  • Suurepärane kingitus vähemalt 6-aastastele poistele ja tüdrukutele. Disney „Raya ja viimase lohe“ fännidele peaksid kindlasti meeldima selle komplekti nutikad ehitatavad mudelid, mis soodustavad loomingulise rollimängu võimalusi.
  • Kvaliteetseid detaile sisaldav Bouni paat on 13 cm kõrge, 28 cm pikk ja 8 cm lai. See peaks laste kujutlusvõime tööle panema, pakkudes ikka ja jälle ehitamis- ning mängimisvõimalusi.
  • Paista silma! Seda ainulaadset komplekti saab kombineerida teiste LEGO® ǀ Disney komplektidega, et arendada laste kujutlusvõimet põneval viisil. See sobib ka lahedaks kingituseks, mis pakub kõigile kõneainet.
  • Trükitud ehitusjuhised on lahedad, aga digitaalne Instructions PLUS on ÜLILAHE! Kasutades rakendust LEGO® Building Instructions saavad isegi väiksed ehitajad mudeleid ehitades suurendada ja visualiseerida.
  • Vii lapsed selle loomingulise LEGO® ǀ Disney komplekti abil Disney filmi „Raya ja viimane lohe“ seikluste keskele. Lapsed saavad etendada filmist pärit fantaasiaküllaseid seiklusi.
  • LEGO® osad vastavad tööstusharu rangetele standarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside kindel ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024