LEGO Harry Potter™ 75979 Hedwig™ - Ehitamine - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Harry Potter™ 75979 Hedwig™

Tootja: LEGO Tootekood: 112363563 EAN: 05702016685510 MPN: WPLEGS0UJI75979

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 112363563
EAN 05702016685510
Tootja kood WPLEGS0UJI75979
Kategooria Ehitamine

Toote kirjeldus


Anna edasi Harry Potter™-i filmidest tuttava lumekaku Hedwig™-i maagilist isikupära ja elegantset liikumist. Kogutav LEGO® Harry Potteri Hedwigi (75979) mänguasi pakub ehitusrõõmu ja näeb suurepärane välja.

Kokkupandav kakk Hedwig „lendlevate“ tiibadega
Selle 630-osalise klotsidest ehitatud mudeli tiibade siruulatus on 34 cm ning see kujutab õhus olevat Hedwigit, kes toimetab kohale tähtsat kirja. Kui mudel on kokku pandud, saad pöörata hooba, misjärel liiguvad lülidega tiivad graatsiliseltüles-alla. Kogutav mudel paikneb vastupidaval alusel, kus on ka eemaldatav LEGO Harry Potteri minifiguur ning teine väiksem Hedwigi mänguasi, millel on tiivad laiali.

Kogutavad Harry Potteri mänguasjad – suurepärased jõulu- või sünnipäevakingitused
Kui otsid lahedat kingitust või populaarset kokkupandavat mudelit lastele või mis tahes vanuses Harry Potteri fännidele, siis LEGO Harry Potteri mänguasjad pakuvad kindlasti lõpmata palju maagilist naudingut.

  • Harry Potter™-i fänne kütkestab kindlasti kogutav LEGO® Hedwig™-i (75979) mänguasi. Mudel sisaldab muljetavaldavaid detaile ja mehhanismi, mis paneb lülidega tiivad graatsiliselt üles-alla liikuma.
  • See autentne mänguasi kujutab lumekakk Hedwig™-it, kes toimetab kohale tähtsat kirja Sigatüükast. Komplektis on veel ka eemaldatav LEGO® Harry Potter™-i minifiguur ja pisikese Hedwigi mänguasi.
  • Üksikasjalikku mudelit on kujutatud lendamas. Tagumise hoova pööramine käivitab mehhanismi, mis paneb mänguasja tiivad üles-alla liikuma ning nutika kujundusega liigendosad tekitavad tiibade vehkimisest realistliku mulje.
  • Kui otsid lahedat Harry Potter™-i kingitust lastele või ehitusväljakutset, mis meeldiks igas vanuses LEGO® fännidele, siis see kakk Hedwigi mänguasi on ideaalne jõulu- või sünnipäevakingitus alates 10-aastastele inimestele.
  • Selle kogutava mehaanilise Hedwig™-i LEGO® mudeli tiibade siruulatus on 34 cm ning selle pikkus nokast sabaotsani on 20 cm. Tegemist on muljetavaldava väljapanekumudeliga, mis köidab kindlasti kõigi tähelepanu.
  • Selle LEGO® Harry Potter™-i komplekti jaoks pole patareisid vaja. Liikuvad tiivad paneb tööle käsitsi pööratav mehhanism mänguasja tagaosas.
  • Selged juhised tagavad sujuva ja rahuldustpakkuva ehitusprotsessi ning võimaldavad lõpptulemust nähes tunda suurt rahulolu.
  • LEGO® Harry Potter™-i ehituskomplektide valikust leiad ideaalse kingituse igale filmisarja fännile. Need elustavad mälestusväärsed stseenid lahedate, kogutavate, populaarsete mänguasjadena, mis toovad maagia lastele koju kätte.
  • Kõik LEGO® kokkupandavad mänguasjad vastavad tööstusharu rangeimatele üleilmsetele standarditele, et tagada kõigi osade ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning lihtne ühendamine ja eraldamine igal korral – maagiat pole vaja!
  • LEGO® klotse ja detaile kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse, et tagada kõigi ehituskomplektide vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024