LEGO Ideas 21318 Metsamajake - Ehitamine - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Ideas 21318 Metsamajake

Tootja: LEGO Tootekood: 324835357 EAN: 05702016554205 MPN: WPLEGS0UP021318

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 324835357
EAN 05702016554205
Tootja kood WPLEGS0UP021318
Kategooria Ehitamine

Toote kirjeldus


See 3036 osast koosnev detailirikas puumajakomplekt 21318 Metsamajake LEGO® Ideas sarjast on mõeldud ehitamiseks, mängimiseks ja väljapanekuna kasutamiseks. See keerukas komplekt on mõeldud kogenud LEGO ehitajatele ja pakub mängurõõmu kogu perele. Selle juurde kuulub maastikumoodul ja kolm LEGO puumajakest, kus on elutuba, vannituba ja lastetuba. Puukomplekti kuuluvad vahetatavad rohelised suvised leheelemendid ning kollased ja pruunid sügisesed leheelemendid. Nii need kui ka muud taimeelemendid on valmistatud keskkonnasõbralikust polüeteenplastist. Hõlpsa ligipääsu võimaldamiseks on puulatv ja majakatused eemaldatavad. Mudeli juurde kuuluvad mitmesugused mänguks inspiratsiooni andvad osad, näiteks kokkupandav piknikulaud koos toolidega, lõkkease, aardekaart ja peidetud pärlielement aardejahi mängimiseks ning tõstmismehhanismiga kraana (elutoarõdul). Selles sünnipäevakingiks hästi sobivas unikaalses loomingulise mängu komplektis on isa- ja emafiguur, kaks lapsefiguuri ja linnufiguur ning see võimaldab mängida läbi põnevad perekonnaelustseene. Selle juurde kuulub ka brošüür, mis sisaldab ehitusjuhiseid, vahvaid fakte sarja LEGO Ideas komplekti fännist looja ja LEGO® disainerite kohta.

  • Selles sarja LEGO® Ideas komplektis on neli minifiguuri: ema, isa ja kaks last, lisaks linnufiguur.
  • Selles keerukas 3036 osast koosnevas ehituskomplektis on maastikamoodul, vatetatavate lehtedega (rohelised kevadised ja kollased ja pruunid sügisesed) puumudel ning LEGO® puumaja kolme majaosaga: elu-, vanni- ja lastetuba.
  • Puulatv ja majakatus on hõlpsa mängu võimaldamiseks eemaldatav.
  • Maastikumooduli juurde kuuluvad kokkupandav piknikulaud nelja minifiguuriistmega ja mitmed piknikutarvikud, samuti kokkupandav jõemudel, kiik (puu küljes), lõkkease, peidetud pärlielement, taimed ja põõsad ning majakesse viiv redel.
  • Puulehestikukomplektis on üle 180 botaanilise elemendi, mis on valmistatud taimset päritolu (keskkonnasõbralikult kasvatatud suhkruroost toodetud) polüetüleen-plastist. Puud ümbritsevad erinevad taimeelemendid on samuti valmistatud taimsest plastmassist. See tähistab esimese verstapostini jõudmist LEGO® kontserni ambitsioonika plaani täitmisel, mille järgi kasutatakse aastaks 2030 toodete valmistamisel vaid keskkonnasõbralikke materjale.
  • Peamajakese juurde kuulub kokkupandav voodi ja mitmesugused elemendid, näiteks peidetud käärid (päevaseks juuksuritööks), laevaga pudel, kompass, kell ning rõdu käsitsi juhitava kraanaga, millega saab asju majja tõsta.
  • Vannitoakomplektis on kokkupandav vann, WC-pott ja kraanikauss.
  • Lastetoas on narivoodid ja mitmesugused elemendid nagu näiteks raamat ja aardekaart.
  • Sarja LEGO® Ideas loomingulise mängu komplekti juurde kuulub brošüür, mis sisaldab ehitusjuhiseid, vahvaid fakte fännist looja ja LEGO® disainerite kohta.
  • Mõõdud: kõrgus ca 37 cm (14”), laius ca 27 cm (10”) ja sügavus ca 24 cm (9”).

MT Shop © 2024