LEGO Ideas 21325 Keskaegne sepp - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Ideas 21325 Keskaegne sepp

Tootja: LEGO Tootekood: 807935220 EAN: 05702016911985 MPN: WPLEGS0UP021325

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 807935220
EAN 05702016911985
Tootja kood WPLEGS0UP021325
Kategooria LEGO

Toote kirjeldus


Tee tänapäevasest elust üks paus ja pane kokku see uhke LEGO® Ideasi keskaegse sepa (21325) väljapanekumudel. Kolmekorruselise keskaegse hoone arhitektuuridetailid on hoolikalt LEGO stiilis ellu toodud. Katus ja 2 pealmist tasandit on eemaldatavad, et saaksid lihtsasti hea ülevaate täielikult sisustatud magamistoast ja köögist, samuti töökojast, mis on tulvil esemeid, mida leiaksid päris keskaegse sepa sepikojast. Lisaks on komplektis hõõguv sepikoda LEGO valgusklotsiga ning õunapuu ja kaevu kokkupandavate mudelitega aed. Minifiguurid ja palju muud Tegevuspaiga äratavad ellu 4 minifiguuri: sepp, vibukütt ja 2 musta pistriku rüütlit, kellel on 4 mõõka, 3 kilpi ja hellebard, samuti muudetava asendiga hobusefiguur, kokkupandav vanker ning koera- ja konnafiguur. Stiilne kink Täiskasvanutele loomingulist lõõgastust pakkuvasse innustavate LEGO komplektide sarja kuuluv ehituskomplekt sobib suurepäraselt kingiks iseendale või tuttavale LEGO fännile või harrastajale.
  • Võta aeg tänapäevaelust maha ning pane selle innustava LEGO® ideede väljapanekumudeli (21325) abil kokku keskaegse sepa töökoja ja kodu tabavad arhitektuuridetailid.
  • Komplektis on 4 minifiguuri: sepp, vibukütt, 2 musta pistriku rüütlit, 4 mõõka, 3 kilpi ja hellebard, samuti muudetava asendiga hobusefiguur, millega on kaasas kokkupandav vanker ja koera- ning konnafiguur.
  • 3-korruselise hoone katus on eemaldatav ning ülemised 2 korrust saab ära võtta, et pääseda paremini ligi täielikult möbleeritud magamistuppa, kööki ja töökotta. Aias on õunapuumudel ning kaev.
  • Töökojas on hulgaliselt tarvikuid, nagu näiteks tööriistad, süsi ja turvis. Vajuta lõõtsasid, et aktiveerida sepa söeahjus LEGO® valgusklots ja panna see hõõguma.
  • Mudel on 27 cm kõrgune, 27 cm laiune ja 21 cm sügavune. Pildistamiseks ja jagamiseks sobiv muljetavaldav ehitusmudel on suurepärane kingitus iseendale või LEGO® fännidele ja harrastajatele.
  • Täiskasvanutele mõeldud ehituskomplektiga on kaasas LR41 patarei LEGO® valgusklotsi jaoks.
  • Kogutava 2164-osalise mudeliga on kaasas illustreeritud brošüür, kus on esitatud komplekti fännide kujundusvõimalused ja LEGO® kujundusvõimalused, samuti selged juhised, nii et ka LEGO võhikud saavad enesekindlalt ehitada.
  • See täiskasvanutele mõeldud LEGO® Ideasi ehituskomplekt kuulub inspireerivate mudelikomplektide kollektsiooni, mis on mõeldud nutikatele asjaarmastajatele, kes naudivad vabal ajal mõtestatud käsitööprojekte.
  • LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada alati nende ühtesobivus ja stabiilne ning kindel ühenduvus.
  • LEGO® klotse ja osi testitakse pea igal mõeldaval viisil, et need vastaksid rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024