LEGO LEGO® Icons 10271 Fiat 500 - Ehitamine - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO LEGO® Icons 10271 Fiat 500

Tootja: LEGO Tootekood: 173784918 EAN: 05702016667981 MPN: WPLEGS0UJ010271

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 173784918
EAN 05702016667981
Tootja kood WPLEGS0UJ010271
Kategooria Ehitamine

Toote kirjeldus


See LEGO® Creator Experti Fiat 500 mudelauto (10271) muudab elavaks klassikalise autodisaini ikooni. 60ndate lõpust pärit legendaarsel Fiat 500F-il põhineva mudeli ehitamine pakub rõõmu nii teismelistele kui ka täiskasvanud fännidele. Mudel koosneb autentsetest LEGO klotsidest detailidest, sh kohvriga pakiraam, detailirohke salong ning avatavad uksed, katus, kapott ja pagasiruum. Itaalia teema täiendamiseks on klassikalisele mudelautole lisatud kokkupandav molbert pintsli, värvipaleti ja väikese maaliga, kus on kujutatud sedasama autot kuulsa Rooma Colosseumi ees.

Ehitusmänguasjad, mis elustavad unistused
LEGO Creator Experti ehituskomplektid on mõeldud täiskasvanutele ja kirgliku loomuga teismelistele. Creator Experti keerukad LEGO komplektid, kust leiab mitmesuguseid mudeleid alates klassikalistest automudelitest ja autentsetest hoonetest kuni lõbustusparkide atraktsioonide ja muude ihaldatud objektideni, toob sinuni nostalgiat, eskapismi, eneseväljendust, puhast naudingut ja üllatusi pakkuva maailma. Ja muide, lapsed kasutavad neid mõnikord isegi mänguasjadena!

  • Naudi „La Dolce Vita“ hõngu keeruka LEGO® Creator Experti Fiat 500 mudelautoga, mida iseloomustab Itaalia disain ja mis koosneb LEGO klotsidest – see pakub ehitus- ja esitlusnaudingut nii teismelistele kui ka täiskasvanutele.
  • Selles mudelikomplektis on pakiraam, kohver, detailirohke salong, mootor, varuratas ning avatavad uksed, katus, kapott ja pagasiruum. Komplekti itaaliapärasust rõhutab maal, kus on kujutatud sedasama autot Colosseumi ees.
  • See keerukas komplekt on osa autentsete LEGO® mudelautode ja muude legendaarsete ja ihaldatud objektide kollektsioonist, mis pakub ehitamise näol rahulikku iseolemise aega ning mille saab imetlemiseks aukohale välja panna.
  • See 960-osaline Fiat 500 mudelauto sobib kogenud teismelistele ja täiskasvanud ehitajatele, kes sooviksid komplekti saada sünnipäevaks, jõuludeks või mis tahes muu tähtpäeva kingituseks.
  • Kokkupandav mudel on 11 cm kõrge, 24 cm pikk ja 11 cm lai ning sobib suurepäraselt muljetavaldavaks esitlusmudeliks kas omaette või osana teiste LEGO® komplektide kollektsioonist.
  • Kuigi mänguautod töötavad tavaliselt patareidega, saab see kollektsionääridele mõeldud ese toidet puhtalt kujutlusvõimest ja loovusest.
  • Komplektis olevad ehitusjuhised aitavad taastada algsete reklaammaterjalide tunnetuse. Sellest leiab lõbusad faktid reaalse auto kohta, Fiati ettevõtte ajaloo ning intervjuu selle klassikalise automudeli LEGO® disaineriga.
  • Täiskasvanutele ja teismelistele mõeldud LEGO® Creator Experti keerukad ehituskomplektid põhinevad armastatud objektidel, sh klassikalised autod, autentsed hooned, lõbustusparkide atraktsioonid ja palju muud.
  • Juba alates 1958. aastast on LEGO® klotse testitud vastavalt tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tagab, et need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning alati hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad.
  • LEGO Groupis kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse LEGO® detaile põhjalikult, et tagada kõigi LEGO komplektide vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.

MT Shop © 2024