LEGO LEGO® Icons 10294 LEGO® Titanic - LEGO® Icons - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO LEGO® Icons 10294 LEGO® Titanic

Tootja: LEGO Tootekood: 807670284 EAN: 05702016914320 MPN: 10294

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 807670284
EAN 05702016914320
Tootja kood 10294
Kategooria LEGO® Icons

Toote kirjeldus


Alates 1912. aastast, kui Titanic asus oma saatuslikule esimesele merereisile, on kuulus laev sütitanud inimeste kujutlusvõimet kõikjal maailmas. Nüüd saad ka sina väljendad oma austust selle kolossaalse LEGO® Titanicu (10294) mudeliehitusprojekti abil, mis sobib hästi ka kollektsionääridele.

Autentne mõõtkavas mudel
See 1:200 mõõtkavas mudel koosneb kolmest sektsioonist, mis annavad tõetruult edasi Titanicu iseloomulikud omadused. Laeva ristlõige toob esile peene sisemuse, nt esimese klassi söögisaal, suured trepid, ühe katlaruumidest ja palju kajuteid erinevate klasside reisijate jaoks. Ärata Titanicu lugu ellu, taastades sellised detailid nagu laeva kaptenisild, promenaaditekk, lugemissaal, bassein ja palju muud.

Enam kui 9000 osast koosnev ülivõimas ehitusprojekt
See üle 135 cm pikkune mudel on üks LEGO suurimaid mudeleid. Enam kui 9000 osast koosnev komplekt pakub tundideks ehitusrõõmu ning annab lõpptulemuseks imetlusväärse mudeli, mille võib uhkusega teistele vaatamiseks välja panna.

  • Pane selle LEGO Titanicu 10294 mudelikomplekti abil kokku ühe maailma kõige kuulsama ookeaniauriku imekaunis LEGO® versioon. Enam kui 9000 osast koosnev komplekt pakub nauditava ehitusväljakutse.
  • Taasta selle 1:200 mõõtkavas laevamudeli abil Titanicu elutruud ajaloolised detailid. Autentsete detailide hulka kuuluvad üle 300 illuminaatori, legendaarne kaptenisild, päästeparved, pingid, kaubakraana ja palju muud.
  • Laev koosneb kolmest sektsioonist, mis annavad hea ülevaate täpsete detailidega sisemusest. Pane kokku suur trepp, kajutid, söögisaal, suitsetamisruum, lugemissaal ja bassein ning siis imetle oma loomingut.
  • Ehita ja uuri töötava laeva realistlikke funktsioone. Pööra propellereid, et näha, kuidas pöörlevad seesmised kolbmootorid.
  • See hiiglaslik Titanicu laevamudel on ajalooline kollektsioneeritav esitlusese, millel on iga sektsiooni toetav esitlusalus. Et mudel oleks täielik, lisa vöörile ka nimeplaat.
  • See on nauditav ehitusmudel täiskasvanud LEGO® ehitajatele, ajaloohuvilistele ja kõigile, kelle jaoks on oluline Titanicu lugu. Lisaks on see imehea kingiidee ajalooliste mälestusesemete kogujatele.
  • See on üks kõige suuremaid ja pikemaid LEGO® mudeleid: 135 cm pikk, 44 cm kõrge ja 16 cm lai.
  • See kogutav LEGO® Titanicu esitlusmudel kuulub loominguliste ehitusmudelite kollektsiooni, mis on mõeldud täiskasvanutele, kes armastavad rabavat disaini, keerukaid detaile ja kaunist arhitektuuri.
  • LEGO® ehitusklotsid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Need on ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® klotside puhul on esmatähtis ohutus ja kvaliteet. Seepärast testitakse neid põhjalikult ning võid olla kindel, et mudel on nii kaunis kui ka vastupidav.

MT Shop © 2024