LEGO LEGO® Super Mario™ 71374 Nintendo Entertainment System™ - Ehitamine - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO LEGO® Super Mario™ 71374 Nintendo Entertainment System™

Tootja: LEGO Tootekood: 164546172 EAN: 05702016618532 MPN: Nintendo Entertainment System™

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 164546172
EAN 05702016618532
Tootja kood Nintendo Entertainment System™
Kategooria Ehitamine

Toote kirjeldus


Kas sa armastad videomänge? Kas mängisid omal ajal Super Mario Bros.™-i? Või meeldib sulle lihtsalt vabal ajal tegeleda loomingulise käsitööga? Kui jah, siis sobib see nostalgiline LEGO® Nintendo Entertainment System™-i (71374) mudelikomplekt sulle suurepäraselt.

Autentne ja interaktiivne
Klotsidest kokku pandud NES sisaldab hulgaliselt tõetruusid detaile, sealhulgas lukustusfunktsiooniga avanev sahtel mängukasseti jaoks ja mängupult koos ühenduskaabli ja juhtmega. Konsooliga on kaasas kokkupandav retroteler, mille keritaval ekraanil on lapik 8-bitine Mario figuur, lisaks on komplektis tegevusklots, mida saab LEGO® Mario™-ga (figuur ei ole komplektiga kaasas; figuur tuleb kaasa LEGO® Super Mario™ alustusraja komplektiga 71360) skannida, et ta reageeriks ekraanil paistvatele vastastele, takistustele ja võimendustele just nagu mängus Super Mario Bros.

Loominguline komplekt
See ainulaadne komplekt kuulub LEGO ehituskomplektide innustavasse täiskasvanutele mõeldud sarja, mis sobib suurepäraselt kingituseks iseendale või asjaarmastajast sõpradele, kes naudivad meisterdamiskatsumusi ning kellele meeldib oma loomingut teistele vaatamiseks välja panna.

  • Vallanda nostalgilised mälestused, pannes kokku selle hämmastavalt üksikasjaliku LEGO® klotsidest Nintendo Entertainment System™-i (71374) ja interaktiivse 1980. aastate stiilis televiisori, mis kuvab klassikalist Super Mario Bros.™ mängu.
  • Telekal on hoovaga juhitav kerimisekraan ning kui skannid tegevusklotsi, asetades selle ülaosas paiknevasse pesasse LEGO® Mario™ (figuur ei ole komplektiga kaasas), siis reageerib ta ekraanil tegutsevatele vaenlastele, takistustele ja võimendustele.
  • NES-konsooli autentsed üksikasjad on taasloodud LEGO® stiilis, Super Mario Bros.™-i fännide rõõmustamiseks on kaasas pult ja tõetruu lukustusfunktsiooniga avanev sahtel mängukasseti jaoks.
  • Pole oluline, kas olid omal ajal NES-mängur, oled retroesemete fänn või soovid lihtsalt võtta ette kaasahaarava, lõbusa ja loomingulise meisterdamisprojekti, mis annab sulle uut energiat – see 2646-osaline mudeliehituskomplekt on mõeldud just sulle.
  • Kokkupandav televiisor on 22,5 cm (8“) kõrgune, 23,5 cm (9“) laiune ja 16 cm (6“) sügavune ning sobib lisaks NES-mudelile suurepäraselt lahedaks väljapanekuks nii koju kui kontorisse. Samuti sobib see suurepäraselt mängusõpradele LEGO® kingituseks.
  • Patareisid pole vaja – televiisori interaktiivsete funktsioonide aktiveerimiseks kombineeri seda mängukomplekti LEGO® Super Mario™ seikluste Mario alustusrajaga (71360).
  • Hõlpsasti järgitavad juhised aitavad enesekindlalt ehitada ning seda ka siis, kui sa pole LEGO® mudeleid varem ehitanud. Samuti on kaasas illustreeritud brošüür, mis kajastab Nintendo Entertainment System™-i loomist ja klassikalisi NES mänge.
  • See täiskasvanutele mõeldud kogutav ehituskomplekt kuulub inspireerivate LEGO mudelikomplektide sarja, mis on mõeldud sulle, nutikale nokitsejale, kui otsid järgmist kaasahaaravat ehitusprojekti.
  • LEGO® ehitusklotsid vastavad rangeimatele tööstusharu standarditele, mis tähendab, et need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti kokkukäivad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® klotse ja -detaile kukutatakse, muljutakse, väänatakse, kuumutatakse ja analüüsitakse põhjalikult, et tagada selle ainulaadse LEGO ehituskomplekti vastavus rangeimatele ohutus- ja kvaliteedinõuetele.

MT Shop © 2024