LEGO Marvel 76191 Infinity Gauntlet - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Marvel 76191 Infinity Gauntlet

Tootja: LEGO Tootekood: 807935194 EAN: 05702016913194 MPN: GXP-778401

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 807935194
EAN 05702016913194
Tootja kood GXP-778401
Kategooria LEGO

Toote kirjeldus


LEGO® Marveli Infinity Gauntlet (76191) on väljakutset pakkuv ehitusprojekt, mis annab ehitajale Marveli paeluva stiiliga täiuslikult kokkusobiva muljetavaldava väljapanekueseme.

Kogutav Marveli filmimudel
Marvel Studiose filmides „Tasujad: Igaviku sõda“ ja „Tasujad: Lõppmäng“ esineva kuulsa Igavikukinda LEGO klotsidest koopia pälvib kindlasti tähelepanu ning huvi igal pool, kus seda eksponeeritakse. See kuldne kinnas, millel on liikuvad sõrmed, erksavärvilised Igavikukivid ja mille tugeva aluse külge on kinnitatud kirjeldav tahvel, pakub haarava ehituskatsumuse ning kokkupandud mudel kütkestab kõiki, kes seda näevad.

LEGO klotsidest mudelite ehitamise komplektid
Unusta hetkeks kiire maailm ja naudi täiskasvanutele mõeldud lõõgastavaid LEGO ehituskomplekte, mis sobivad kõigile, kes on huvitatud loomingulisest ehitamisest või koomiksikultuurist.

  • Oivaline LEGO® Marveli ehitus- ja esitluskomplekt Infinity Gauntlet (76191) jäädvustab igaveseks Marvel Studiose filmide „Tasujad: Igaviku sõda“ ja „Tasujad: Lõppmäng“ paeluva stiili.
  • See kuulsa Igavikukinda autentne kuldne LEGO® klotsidest koopia sisaldab värvilisi Igavikukive ja tugevat alust, mille küljes on kirjeldav tahvel.
  • See 590-osaline mudel annab Marveli täiskasvanud fännidele võimaluse osa saada loomingulisest ehitamisest ning taasluua üks koomiksimaailma äratuntavaim ja laastavaim relv.
  • See pilkupüüdev ehitus- ja esitlusmudel sobib suurepäraselt sünnipäeva- või jõulukingiks või isiklikuks üllatuseks igale mudeliehitajast entusiastile või Marveli universumi täiskasvanud fännile.
  • See 31 cm kõrgune, 13 cm laiune ja 11 cm sügavune kütkestav mudel sobib pilkupüüdvaks kaunistuseks kas koju või tööle.
  • See muljetavaldav austusavaldus Marveli kustumatule särale pakub nauditava ehituselamuse ning annab tulemuseks ajatu väljapanekueseme, mis köidab kindlasti tähelepanu ja imetlevaid kommentaare.
  • Tänu kvaliteetsetele, lihtsasti järgitavatele juhistele saad põnevat projekti kohe pärast karbi avamist ehitama hakata.
  • Täiskasvanutele mõeldud LEGO® komplektide eesmärk on pakkuda nauditavat ehitus- ja väljapanekuelamust, mis peaks meeldima igale mudeliehitajast entusiastile.
  • LEGO® ehituskomplektid vastavad tööstusharu rangetele kvaliteedistandarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside mugav ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024