LEGO Spider-Man 76187 Venom - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Spider-Man 76187 Venom

Tootja: LEGO Tootekood: 807935030 EAN: 05702016913088 MPN: WPLGPS0UPI76187

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 807935030
EAN 05702016913088
Tootja kood WPLGPS0UPI76187
Kategooria LEGO

Toote kirjeldus


Lihvi oma ehitusoskusi ja jäljenda Marveli ikoonilise, eriliste hammastega superkurikaela omadusi LEGO® Marvel Spider-Mani Venomi (76187) mudeli abil.

Detailirohke koopia kokkupanekuks ja esitlemiseks
Venomi ja Spider-Mani filmide fännid naudivad kindlasti seda ehituskogemust, taasluues võika tulnukast sümbioodi omadusi ülimalt tõetruult. Ebatavaliselt suur lõualuu, pistodataolised hambad, pikk, väänlev keel ja madal, must laup muudavad selle esitlusmudeli unustamatuks. Tänu stiilsele nimetahvlile, mis on kinnitatud tugevale alusele, näeb see tähelepanuväärne mudel teiste LEGO koomiksiraamatute kangelaste kõrval veelgi muljetavaldavam välja.

LEGO klotsidest mudelite ehitamise komplektid
Too vaheldust kiiresse argipäeva ja tunne rõõmu loomingulisest ehitusmängust LEGO täiskasvanutele mõeldud ehituskomplektidega. Täiskasvanutele mõeldud LEGO komplekte on mõnus ehitada ja kaunis eksponeerida ning need on suurepärased sünnipäevakingid, jõulukingitused või isiklikud üllatused kõigile, kes on huvitatud mudelite ehitamisest või koomiksikultuurist.

  • Ehita valmis ja pane vaatamiseks välja Marveli universumi üks kardetuim tegelane LEGO® Marvel Spider-Mani Venomi (76187) mudeliga – põnev esitlusmudel, mis on loodud just täiskasvanutele.
  • Pistodalaadsete hammaste ja pika väänleva keelega ikooniline tulnukas seisab tugeval alusel, millele on kinnitatud stiilne nimetahvel.
  • See kollektsioneeritav Marveli filmi meenekuju pakub rõõmu ja silmailu ka pärast loomingulise ehitustöö lõpule viimist.
  • Kui oled täiskasvanud Marveli fänn või mudelientusiast, on see ehitatav filmikangelase koopia just sulle loodud väljapanekumudel!
  • Üle 19 cm kõrge, 9 cm lai ja 19 cm sügav ainulaadne mudel pakub kindlasti kõigile huvi ja kõneainet, kui esitled seda kodus või tööl.
  • Selle kollektsioneeritava 565 LEGO® klotsist koosneva Venomi esitlusmudeli ehitamine leevendab stressi ja võimaldab sul põgeneda argielust.
  • Komplektis on lihtsasti järgitavad ja kvaliteetsed juhised, mis tagavad, et ehitusprojekti pakub suurt naudingut.
  • Täiskasvanutele mõeldud LEGO® komplektide eesmärk on pakkuda nauditavat ehitus- ja väljapanekuelamust, mis peaks meeldima igale mudeliehitajast entusiastile.
  • LEGO® ehituskomplektid vastavad tööstusharu rangetele kvaliteedistandarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside mugav ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024