LEGO Star Wars™ 75288 AT-AT™ - Ehitamine - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Star Wars™ 75288 AT-AT™

Tootja: LEGO Tootekood: 113854522 EAN: 05702016617320 MPN: WPLGPS0UJD75288

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 113854522
EAN 05702016617320
Tootja kood WPLGPS0UJD75288
Kategooria Ehitamine

Toote kirjeldus


Taasetenda Hothi lahingut ja muid klassikalise Star Wars™-i triloogia stseene selle lastele mõeldud AT-AT (75288) LEGO® ehituskomplektiga! Sõiduki All Terrain Armored Transport erinevaid osi saab mängu lihtsustamiseks avada, sellel on vedrukahurid ning selle sees on kiirratas. Fännidele meeldivad kindlasti ka autentsed detailid, nt vints Luke‘i ülestõmbamiseks ja tema soojusdetonaator.

Impeerium vs. Mässuliste Liit
Selles põnevas komplektis on kuus LEGO minifiguuri – Luke Skywalker, kindralVeers, kaks AT-AT juhti ja kaks Snowtrooperit. Neil kõigil on Star Warsi teemaliste rollimängumissioonide inspireerimiseks relvad, mille hulka kuuluvad Luke‘i valgusmõõk ja Snowtrooperite statiivrelv. Suurepärane kingiidee igale LEGO Star Warsi kollektsioonäärile, sobides nii üksi kui ka mitmekesi mängimiseks.

Imetoredad LEGO Star Warsi komplektid!
LEGO Group on juba enam kui kaks aastakümmet loonud legendaarsest Star Warsi universumist pärit kuulsate tähelaevade, sõidukite, tegevuspaikade ja tegelaskujude mudeleid ning LEGO Star Warsist on saanud erakordselt edukas teema. Kas selle juures saab üldse midagi mitte meeldida?

  • Klassikalise Star Wars™-i triloogia ja videomängu „LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga“ fännid saavad nautida Hothi lahingu taasetendamist selle üksikasjaliku liikuva AT-AT (75288) Walkeri LEGO klotsidest versiooniga.
  • Selles lastele mõeldud loomingulises ehitusmänguasjas on kuus LEGO® Star Wars™-i minifiguuri – Luke Skywalker, kindral Veers, kaks AT-AT juhti ja kaks Snowtrooperit. Kõigil neil on ka relvad Impeeriumi ja Mässuliste Liidu vaheliste lahingute etendamiseks.
  • AT-AT komplektis on kokpit kolmele LEGO® minifiguurile, lahtikäivad paneelid, vedrukahurid, kiirratas, vints, põhjaluuk, et Luke saaks sisse visata soojusdetonaatori, ning palju muud realistliku loovmängu innustamiseks.
  • See 1267-osaline komplekt sobib suurepäraselt sünnipäeva- või pühadekingituseks või eriliseks üllatuseks vähemalt 10-aastastele poistele ja tüdrukutele, kes saavad nautida rõõmupakkuvaid ehitusülesandeid ning üksi või mitmekesi mängimist tundide kaupa.
  • AT-AT sõiduk on 34 cm kõrge, 38 cm pikk ja 15 cm lai. Fännid saavad sellega sõita ka videomängus „LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga“.
  • Selle Star Wars™-i AT-AT Walkeri ehituskomplekti kasutamiseks pole vaja patareisid – see koosneb ainult LEGO® klotsidest ja selle paneb tööle laste kujutlusvõime. Nii jätkub galaktilisi seiklusi ja loomingulist mängurõõmu väga pikaks ajaks.
  • Kas mõtled selle võimsa ehitusmänguasja osta Star Wars™-i fännile, kellel puudub kogemus LEGO® komplektidega? Ole mureta! Sellega on kaasas üksikasjalikud juhised, mis võimaldavad sellele keerukale ehitusülesandele enesekindlalt vastu astuda.
  • LEGO® Star Wars™-i ehitusmänguasjad sobivad suurepäraselt lastele ja täiskasvanud fännidele mudelite ehitamiseks ja väljapanekuks, klassikalise Star Warsi saaga stseenide läbimängimiseks ning lõbusate missioonide väljamõtlemiseks. Kõigile on midagi varuks!
  • LEGO® klotside kokkupanekuks ega eraldamiseks pole vaja Jõudu! Need vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mistõttu võid olla kindel, et selle ehitusmängukomplekti klotsid on alati hõlpsasti kokkupandavad.
  • LEGO® klotse ja detaile kuumutatakse, muljutakse, kukutatakse, väänatakse ja analüüsitakse, et tagada iga põneva Star Wars™-i komplekti vastavus nii maapealsete kui ka kaugete galaktikate rangeimatele kvaliteedi- ja ohutusstandarditele.

MT Shop © 2024