LEGO Star Wars™ 75301 Luke Skywalkeri X-Wing Fighter™ - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Star Wars™ 75301 Luke Skywalkeri X-Wing Fighter™

Tootja: LEGO Tootekood: 807935129 EAN: 05702016913965 MPN: WPLGPS0UII75301

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 807935129
EAN 05702016913965
Tootja kood WPLGPS0UII75301
Kategooria LEGO

Toote kirjeldus


Selle laheda klassikalise Star Wars™-i triloogia LEGO® Luke Skywalkeri X-wing Fighteri (75301) klotsidest mudeliga saavad lapsed iseenda vägevate lugude kangelasteks. Komplektis on fännide rõõmustamiseks palju tõetruusid detaile, sh avanev LEGO minifiguuri kokpit, mille taga on koht R2-D2-le, tiivad, mille saab nupuvajutusega lülitada ründeasendisse, sissetõmmatav maandumisvarustus ja 2 vedrulaskeseadet. Mänguks ja väljapanekuks Laheda laste ehitus- ja mängukomplektiga on kaasas Luke Skywalkeri, printsess Leia ja kindral Dodonna LEGO minifiguurid, igaüks varustatud relvadega, samuti Luke’i valgusmõõk ning R2-D2 LEGO droidifiguur. Parimad kokkupandavad mudelid lastele LEGO Group on alates 1999. aastast loonud legendaarsete Star Warsi universumi tähelaevade, sõidukite, tegevuspaikade ja tegelaste mudeleid. LEGO Star Wars on nüüdeks kõige populaarsem teema, pakkudes vahvaid kingiideid nii loovatele lastele kui täiskasvanutele.
  • Taasloo klassikalise Star Wars™-i triloogia stseene selle ägeda laste ehitusmänguasjaga, milles sisaldub Luke Skywalkeri kuulsa X-wing Fighteri LEGO® klotsidest mudel (75300).
  • Komplektis on Luke Skywalker, printsess Leia ja kindral Dodonna LEGO® minifiguurid, igaühel oma relv, sh Luke'i valgusmõõk, lisaks R2-D2 LEGO droidifiguur rollimänguseiklusteks.
  • X wingil on avanev kokpit LEGO® minifiguurile, koht R2-D2 jaoks, nupuvajutusega rünnakuasendisse lülitatavad tiivad, sissetõmmatav maandumisvarustus ja 2 vedrulaskeseadet.
  • Lõbusaks iseseisvaks ehituseks ja mängimiseks või ühistegevusena nautimiseks sobiv ehitusmänguasi on suurepärane sünnipäeva-, pühade- või jõulukingitus loomingulistele lastele ja igale 9-aastasele ja vanemale Star Wars™-i fännile.
  • Tähelaeva ehitusmudel on 8 cm kõrgune, 31 cm pikkune ja 28 cm laiune ning näeb lapse magamistoas missioonidevahelisel ajal väljapanekuna vägev välja.
  • Kas ostad komplekti suurele Star Wars™-i fännile, kes on alles LEGO® võhik?Ära muretse. Komplektiga on kaasas üksikasjalik illustreeritud juhend, nii et ehitama saab asuda jediliku enesekindlusega.
  • LEGO® Star Wars™-i komplektid sobivad hästi lastele (ja täiskasvanud fännidele) saagast pärit stseenide taasetendamiseks, originaalsete lugude väljamõtlemiseks või lihtsalt ehitusmudelite ehitamiseks ja uhkusega esitlemiseks.
  • LEGO® osad on juba alates 1958. aastast vastanud rangetele tööstusharu nõuetele, nii on alati tagatud nende kokkusobivus ja kindel ühenduvus – Jõu kasutamine pole vajalik.
  • LEGO® detaile testitakse pea igal mõeldaval viisil, et need vastaksid rangetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024