LEGO Star Wars™ 75308 R2-D2™ - Ehitamine - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Star Wars™ 75308 R2-D2™

Tootja: LEGO Tootekood: 365164178 EAN: 05702016914191 MPN: 75308

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 365164178
EAN 05702016914191
Tootja kood 75308
Kategooria Ehitamine

Toote kirjeldus


Pane kokku see erakordselt detailne R2-D2 LEGO® droidi figuur ning elusta klassikalised Star Wars™-i hetked. 2021. aasta mais saabuva erakordse kujundusega mudel on tulvil autentseid detaile, sh tagasitõmmatav keskmine jalg, pöörlev pea, avatavad ja laiendatavad esiluugid, väljatõmmatav ja pööratav periskoop ning Luke Skywalkeri valgusmõõk, mis on peidetud peas asuvasse hoiuruumi.

Ehita valmis ja pane vaatamiseks välja
See lahe esitlusmudel koosneb kokkupandavast teabetahvliga esitlusalusest, R2-D2 LEGO droidi figuurist ja eksklusiivsest Lucasfilmi 50. aastapäeva LEGO klotsist, mis moodustavad erilise eseme, mille võib kodus või kontoris vaatamiseks välja panna.

Eriline kingitus
See komplekt on osa eriti kvaliteetsetest kollektsionääridele sobivatest LEGO Star Warsi ehituskomplektidest täiskasvanutele ning sobib suurepäraselt kingituseks nii iseendale, igale Star Warsi fännile kui ka kogenud LEGO ehitajatele.

  • Ehita ja pane vaatamiseks välja see fantastiliselt detailirohke LEGO® klotsidest mudel (saabub 2021. aasta mais), mis kujutab endast Star Wars™- i saagast pärit legendaarset tegelaskuju: R2-D2 (75308).
  • Autentsete funktsioonide hulka kuuluvad tagasitõmmatav keskmine jalg, pöörlev pea, avatavad ja pikendatavad esiluugid ja reguleeritav periskoop ning lisaks valgusmõõk, mis on peidetud peas asuvasse hoiuruumi.
  • Komplektis on kokkupandav teabetahvliga esitlusalus, LEGO® Star Wars™-i R2-D2 LEGO droidi figuur ja spetsiaalne Lucasfilmi 50. aastapäeva LEGO klots.
  • See kvaliteetkomplekt on osa kollektsionääridele sobivate LEGO® Star Wars™-i ehitus- ja esitlusmudelite sarjast.
  • 2315-osaline komplekt annab keeruka ja nauditava ehituselamuse ning sobib ideaalselt sünnipäeva-, pühade- või üllatuskingiks igale Star Wars™-i spetsialistile ja LEGO® Star Warsi austajale.
  • See kogutav, klotsidest ehitatud R2-D2 mudel on 31 cm kõrge, 20 cm lai ja 15 cm sügav, ning sellest saab pilkupüüdev kaunistus kodus või töökohas.
  • Kas kavatsed selle komplekti osta Star Wars™-i mälestusesemete kollektsionäärile, kes pole LEGO® klotsidega varem ehitanud? Ära muretse. Sellega on kaasas selged juhised, et seda keerukat mudelit enesekindlalt ehitada.
  • Täiskasvanutele mõeldud kogutavad LEGO® Star Wars™-i komplektid on loodud nutikatele asjaarmastajatele, kellele meeldivad käsitööprojektid, mis aitavad neil igapäevaelu looval ja vahval viisil unustada.
  • LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende ühtesobivus ning alati lihtne ja kindel ühenduvus.
  • LEGO® klotse ja osi testitakse pea igal mõeldaval viisil, et need vastaksid rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024