LEGO Technic 42129 4x4 veoauto Mercedes-Benz Zetros - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO Technic 42129 4x4 veoauto Mercedes-Benz Zetros

Tootja: LEGO Tootekood: 325214479 EAN: 05702017229324 MPN: 42129

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 325214479
EAN 05702017229324
Tootja kood 42129
Kategooria Mänguasjad

Toote kirjeldus


Kõiki, kellele pakuvad huvi võimsad mänguveokid ja ehitusmänguasjad, rõõmustab selle LEGO® Technicu veoauto 4x4 Mercedes-Benz Zetros (42129) mudeli kokkupanek. Paljude realistlike detailidega mänguveoauto pakub põneva ehituselamus täiskasvanutele ja alates 12-aastastele lastele. Ava kabiini uksed ja kapott. Uuri lähemalt kõigi nelja ratta töötavat vedrustust ja ava käigukasti kontrollimiseks teenindusluuk. Mudelil on ka detailirohke mootor pöörleva radiaatoriventilaatoriga. Ja esimest korda LEGO Technicu puhul on sellel mudelil diferentsiaalilukustus. Lukusta ja ava diferentsiaalid rakenduse abil, et manööverdada veokiga karmil maastikul.

Tutvu rakendusega
Selle mudeli puhul on ehitamine alles algus. Rakendus CONTROL+ aitab selle võimsa masina proovile panna. Kasuta erinevaid juhtimiskuvasid, et masinat roolida ja diferentsiaalilukustust juhtida. Rakenduse väljakutsed ja saavutused pakuvad rohkesti mänguvõimalusi.

  • Ehitusmänguasjade huvilistel on kindlasti põnev kokku panna veoauto Mercedes-Benz Zetros oma versiooni. Katseta kõiki selle ägedaid funktsioone LEGO® Technicu rakenduse CONTROL+ abil.
  • Sellel LEGO® Technicu veoauto 4x4 Mercedes-Benz Zetros (42129) mudelil on palju algupäraseid detaile nagu töötav vedrustus kõigil neljal rattal, detailirohke käigukast ja diferentsiaalilukustus.
  • Elutruude disainielementide hulka kuuluvad ralliteemalised kleepsud ning kaks tulekustutit. Kasuta lippe, et luua takistusrada, ja katseta veoauto oskusi erinevatel maastikel.
  • See on suurepärane komplekt täiskasvanutele ja alates 12-aastastele lastele, kes naudivad koos ehitamist. See on ka võimas mänguasi noortele LEGO® ehitajatele, kes otsivad väljakutset pakkuvat ehituselamust.
  • Mänguveoki mudel on 21 cm kõrge, 48 cm pikk ja 19 cm lai.
  • Vaja läheb kuut AA-patareid (ei kuulu komplekti). Patareisahtel on kergesti eemaldatav, nii et vajaduse korral on patareisid lihtne vahetada.
  • See rakenduse abil kaugjuhitav LEGO® Technicu veok saab jõudu ühest Bluetooth®-ühendusega ajuplokist, kolmest suurest mootorist ja ühest keskmisest mootorist, mis kuuluvad komplekti.
  • LEGO® Technicu ehitusmänguasjad pakuvad nauditava elamuse LEGO fännidele, kes on valmis oma uueks ehitusväljakutseks.
  • LEGO® Technicu detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja kindel ühendatavus alati. Nii on see olnud aastast 1958.
  • LEGO® Technicu detaile on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele globaalsetele ohutusnõuetele.

MT Shop © 2024