LEGO VIDIYO™ 43113 K-Pawp Concert - VIDIYO™ - LEGO - Mänguasjad - Lastele ja beebidele - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

LEGO VIDIYO™ 43113 K-Pawp Concert

Tootja: LEGO Tootekood: 364903336 EAN: 05702016911466 MPN: 425216

Toote andmed


Üldandmed
Tootja LEGO
Tootekood 364903336
EAN 05702016911466
Tootja kood 425216
Kategooria VIDIYO™

Toote kirjeldus


Ava muusikavideote loomise maailm lastele, kes lavastavad oma K-Popi kontserdi muusikavideoid ning mängivad nendes peaosa LEGO® VIDIYO™ K-Pawp Concerti (43113) abil. Laadi alla tasuta rakendus, et skannida kolme muusikalist minifiguuri ning tuua nähtavale nende lavapersoonid. Seejärel kasuta rakendust, et skannida mudelit ja vaadata, kuidas sellest saab sinu lapse videotes lava. Lastel saab olema lõbus täita ülesandeid, kui nad produtseerivad ise muusikavideoid, mida saab lapsesõbralikus suhtluskanalis teistega jagada.

Aeg on lavale astuda!
K-Pawp Concerti komplekt on täis funktsioone, mis pakuvad lastele tundideks mängurõõmu nii ühenduseta režiimis kui ka rakenduses. Lastel saab olema põnev pöörata mängumudeli päid, kõlareid ja tulesid, et muuta muusikavideotes loomadest inspireeritud lavakujundust ning valgustust.

Loo muusikalisi elamusi
LEGO VIDIYO komplektid pakuvad turvalist sotsiaalset mängukeskkonda, kus lapsed saavad astuda oma muusikavideote lavastajate, produtsentideja staaride ossa. Vaata, kuidas loovus areneb, kui nad produtseerivad videoid, mis on täis vahvaid tegelaskujusid, laule, tantsuliigutusi ning erilisi efekte.

  • Innusta lapsi ise muusikavideoid lavastama ja nendes peaosa mängima LEGO® VIDIYO™ K-Pawp Concerti (43113) abil. Komplektis on kolm muusikatarvikutega minifiguuri, 14 juhuslikult lisatud BeatBiti ja kolm spetsiaalset BeatBiti.
  • Laadi alla LEGO® VIDIYO™ rakendus, et skannida jänku, kassipoja ja lendava ükssarviku minifiguure, eriefektidega BeatBite ning mudelit. Vaata, kuidas mudelist saab lava, millel tegelaskujud esinevad!
  • Skanni rakenduses BeatBite, et avada eriefektid, nt efekt, mis annab kõigile tegelaskujudele ühesugused kostüümid või efekt, mis paneb tegelaskujusid uuesti võtma K-Popi tantsupoose.
  • Lastel saab olema lõbus teha muudatusi oma tõelise LEGO® mudeli juures, misjärel muutub lavakujundus nende videos – näiteks vahetada ükssarvikupea kassipea vastu, et näha video taustade muutumist.
  • Vahva muusikalahendus vähemalt 8-aastasele poisile või tüdrukule, kes on ära teeninud preemia. See K-popi kontserdi mängukomplekt on ka suurepärane pühadekink igale lapsele, kes armastab muusikalisi mänguasju, tantsimist ja esinemist.
  • K-popist inspireeritud muusikalava on 13 cm kõrgune, 14 cm pikkune ja 30 cm laiune.
  • LEGO® VIDIYO™ rakendus ühildub valitud iOS-i ja Androidi seadmetega. Teavet ühilduvuse kohta leiad veebilehelt www.LEGO.com/devicecheck. Lapsed peaksid küsima interneti kasutamiseks oma vanematelt luba.
  • LEGO® VIDIYO™ komplektid pakuvad uut sotsiaalset mängukeskkonda, kus poisid ja tüdrukud saavad astuda lavastajate, produtsentide ja muusikastaaride ossa ning lavastada ja jagada oma muusikavideoid.
  • LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja kindel ühendatavus alati. Nii on see olnud aastast 1958.
  • LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.

MT Shop © 2024