Xgimi projektor MoGo 2 Pro 1080P - Projektorid - Projektorid ja tarvikud - Audio-video - MT Shop
Tagasi
Tootepildid on illustratiivsed

Xgimi projektor MoGo 2 Pro 1080P

Tootja: XGIMI Tootekood: 759632085 EAN: 06935670501882 MPN: XK04T

Toote andmed


Üldandmed
Tootja XGIMI
Tootekood 759632085
EAN 06935670501882
Tootja kood XK04T
Kategooria Projektorid

Toote kirjeldus


  • Full 1080p HD pilt: Native 1080p FHD koos 400 ISO luumeniga tagab uskumatult terava ja selge pildikvaliteedi.
  • Professionaalne heli : Naudi kahepoolset kolmemõõtmelist heli, mille toiteallikaks on kaks 8 W kõlarit, mis ühilduvad Dolby Audioga.
  • ISA 2.0 katkematu automaatne trapetsikorrektsioon
  • OK Google Voice Control : otsi sisu, halda ülesandeid, saateid ja palju muud – kõike seda lihtsate häälkäsklustega.
  • Lihtne nutitelefoni ülekandmine : sisseehitatud Chromecastiga saad hõlpsalt peegeldada oma rakendusi, muusikat, mänge ja sporti mis tahes Androidi/Apple'i seadmest.
  • Kaasaskantavuse jaoks loodud: professionaalne visuaalne elamus väikeses korpuses
  • Mugav Bluetooth kaugjuhtimispult

Lõputu lõbu algab siit
MoGo 2 Pro on loodud lõbusaks koduseks meelelahutuseks. MoGo 2 Pro pakub oma klassi kõrgeima 400 ISO luumeni, Hollywoodis kasutatava D65 värvitemperatuuri standardi, esmaklassiliste sisseehitatud ruumilise heli kõlarite ja meie täiustatud ISA 2.0 tehnoloogia abil professionaalset visuaalset elamust väikeses korpuses, kuid suures mahus!

Paremad värvid Hollywoodi tasemel filmielamuse jaoks
Värv edastab iga filmi emotsiooni, filosoofiat ja lugu, seepärast on MoGo 2 Pro-sse integreerinud Hollywoodis kasutatava värvitemperatuuri D65 standardi ja DCI-P3 värvigamma. Nüüd saad vaadata oma lemmikfilme elutruude üksikasjadega, täpselt nii, nagu režissöör ette kujutas.
MoGo 2 Pro 90% DCI-P3 värvigamma on tugevam kui sarnastel toodetel, tagades säravad ja elutruud värvid mis tahes sisu puhul.

Kiire ja täpne kohanemine keskkonnaga
MoGo 2 Pro on varustatud spetsiaalselt välja töötatud 3D ToF-mooduliga, milles on 10 000 tajumisüksust. MoGo 2 Pro keskkonna kohanemise tehnoloogia on toonud kaasa uue ajastu kaasaskantavate projektorite jaoks, võimaldades projektoril kohaneda keskkonnaga kiiremini ja täpsemalt.

XGIMI uus intelligentne ekraani kohandamine (ISA) 2.0
Uuendatud ikooniline ISA-tehnoloogiat on arendatud tööstuse juhtivate 3D ToF- ja CMOS-lahendustega. Tänu 10 000 andmekogumile sekundis saad kiirema, täpsema ja täisautomaatse keystone'i korrektsiooni ja autofookuse, ilma et vaatamiskogemust katkestaks ükski seadistuspildi käsk. Niipea kui projektor asendit muudab, teravustab pilt automaatselt. See juhtub nii, et kasutaja ei märkaks palju, sest süsteem kasutab pildi kaudu teravustamise asemel uusi andureid, mis mõõdavad kaugust seinast.

Intelligentne silmade kaitse
Meie ToF-objektiiv tuvastab, kui keegi on infrapunavalguse ees, ja hämardab automaatselt, et kaitsta laste ja lemmikloomade silmi. Naudi turvalist, mugavat ja rahulikku vaatamiskogemust.

Professionaalne sisseehitatud heli
MoGo 2 Pro on varustatud kahe sisseehitatud 8 W kõlariga ning pakub Dolby Audio, Dolby Digital ja Dolby Digital Plus heliefekte. Saad projektorit kasutada ka Bluetooth-kõlarina ja nautida kvaliteetset helielamust. Bassikõlari lisamine sinna, kus varem oli aku, võib anda kõlaritele veelgi soojema heli.

4 professionaalset helirežiimi
Võimsad kõlarid pakuvad 4 uskumatut režiimi. Vali vabalt filmi-, spordi-, muusika- ja uudisrežiimide vahel, mis on professionaalselt häälestatud vastavalt helivajadustele ja erinevatele kasutusnõuetele ja seda kõike ühe seadmega.

MoGo 2 Pro projektori heledus
XGIMI MoGo 2 Pro on kaasaskantav projektor, mis lubab muljetavaldavat vaatamiskogemust. Olenemata sellest, kas oled kodus või liikvel, on see projektor ideaalne täiendus meelelahutusele. 400 ISO-luumeniga suudab see projektor pakkuda eredat ja värvilist pilti õhtul või pimedas ruumis. Suurema kontrastsuse saavutamiseks on soovitatav projitseerida valgele tasasele pinnale (nagu lagi või sein), talvel näiteks lumele.

Kaasaskantav ja kerge
MoGo 2 Pro kompaktset projektorit saab hõlpsasti ühes käes hoida. Lisaks võimaldavad USB-C port ja erinevad väljundid seda kasutada kõikjal – magamistoas, köögis, koduhoovis või isegi telkimisel.

MoGo 2 Pro sobib kõijale
MoGo 2 Pro ühildub akupangaga, see tähendab, et saad seda kautada kõikjal, näiteks puhkusel, telkides, liikvel olles autos või bussis. Ühenda projektoriga üle 65 W võimsusega akupank ja saad seda kõikjal kasutada. Projektor kasutab PD-toitega USB-C (suurema võimsuse jaoks), nii et saad kasutada ka nutitelefoni laadijat (eeldusel, et see annab rohkem võimsust kui 65 W).

Non-Stop meelelahutus
MoGo 2 Pro on varustatud uusima Android TV 11.0 kasutajaliidesega, mis avab sulle meelelahutuse maailma, mida Sa armastad vaadata, kuulata või mängida.
Juurdepääs Sinu lemmikrakendustele, -mängudele ja muule. Näiteks saad alla laadida ZiggoGo, ESPN, ViaPlay ja Amazon Prime'i, et kohe oma lemmiksaateid ja -spordialasid vaadata. Lisaks saad nutika projektoriga ühendada USB kaudu klaviatuuri ja hiire, et luua ja esitada faile Office'i rakendustega, nagu Word, PowerPoint ja Excel.

MT Shop © 2024